2018 Jeep Wrangler onthuld

Geplaats op: 30/11/2017

Jeep, uitvinder van de SUV, heeft de nieuwe generatie van de iconische Wrangler onthuld op de Los Angeles Auto Show. De nieuwe Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer mogelijkheden op gebied van open rijden. Bovendien was de meest capabele SUV ooit nog niet eerder zo royaal uitgerust met veiligheidssystemen en geavanceerde technologie. Wij verwachten de nieuwe Jeep Wrangler in het vierde kwartaal 2018 bij ons in de showroom.

De nieuwe Jeep Wrangler debuteert vandaag tijdens de Los Angeles Auto Show. Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten. Verder is de aerodynamica verbeterd en kan de voorruit - speciaal voor de offroad puristen - naar beneden.

2018 jeep wrangler zijaanzicht

Beste offroad rijeigenschappen
Jeep - en met name de Wrangler - heeft zijn reputatie hoog te houden op gebied van offroad rijden. De nieuwe 'Jeep der Jeeps' is onder meer uitgerust met twee geavanceerde 4x4-systemen, nieuwe 'Selec-Trac' met tussenbak voor hoge en lage gearing én permanente vierwielaandrijving, 'Tru-Lock' met elektrische voor- en achterasvergrendeling, 'Trac-Lock' met gelimiteerd slipdifferentieel en elektronisch los te koppelen stabilisatorstang.

Geavanceerde technologie
De nieuwe Jeep Wrangler is meer dan ooit uitgerust met geavanceerde technologie en biedt drie nieuwe Uconnect systemen (5-, 7- en 8.4-inch NAV) met communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties. De vierde generatie Uconnect maakt gebruik van LED-technologie, touchscreens met pinch-to-zoom functie, Apple Carplay en Android Auto. Veiligheid stond voorop in de ontwikkeling van de nieuwe Jeep Wrangler die meer dan 75 actieve en passieve veiligheidsfuncties biedt.

2018 jeep wrangler interieur

Eind 2018 leverbaar in Europa
In Noord-Amerika is de nieuwe Jeep Wrangler leverbaar met een compleet nieuw motoraanbod, waaronder de 2.0 turboviercilinder benzine en 3.0 EcoDiesel V6 die wordt gekoppeld aan een nieuwe 8-traps automatische transmissie. Meer informatie over de nieuwe Jeep Wrangler met Europese specificaties wordt volgend jaar vrijgegeven. De nieuwe Jeep Wrangler verwachten wij in het vierde kwartaal 2018 bij ons in de showroom.

2018 jeep wrangler bovenaanzicht