Onze merken

Fiat 500 of toch Alfa Romeo Giulietta?

Bij Autowinkel hebben we een passie voor Italiaanse auto’s en hun design. Met ons uitgebreide aanbod in Fiat en Alfa Romeo hebben we altijd dé auto voor u. Wat denkt u bijvoorbeeld van de opvallende Fiat 500, de verrassend ruime Fiat Panda, de stoere Fiat 500X of de sportieve Alfa Romeo Giulietta?

Fiat Professional – zakelijke oplossingen op maat

Onze Fiat en Alfa Romeo modellen zijn uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Voor bedrijven die meer ruimte nodig hebben, zijn er de Fiat bedrijfswagens. Of u nu zzp'er bent of wagenparkbeheerder van een multinational; voor elk type onderneming is een oplossing van Fiat Professional beschikbaar. Bekijk de modellen en laat u verbazen door hun veelzijdigheid.

Fiat occasions en Alfa Romeo occasions van Autoexpert

Voor Fiat occasions en Alfa Romeo occasions staan wij ook voor u klaar. Wij bieden een ruim aanbod dat voldoet aan de ‘AutoExpert’ normen. Onder deze merknaam verkopen wij geselecteerde occasions van gegarandeerde kwaliteit. De auto’s zijn altijd gecontroleerd op 85 punten, hebben standaard 6 maanden garantie (met mogelijkheid tot uitbreiding) en u kunt altijd rekenen op mobiliteitshulp. Gaat uw voorkeur uit naar een Fiat 500 occasion of liever een van de vele Alfa Romeo occasions? Wij hebben gebruikte auto's in verschillende prijsklassen.

"Een nieuwe Alfa Romeo of een Fiat 500 occasion, u vindt wat u zoekt bij Autowinkel"

Naar de contactpagina