9
HomeAbarthModellenAbarth 500e

Abarth 500e

Kies je favoriete elektrische Abarth, de Abarth 500e of Abarth 500e Turismo en ervaar de meest opwindende prestaties.

Abarth 500e

De nieuwe Abarth 500e is niet zomaar een elektrische auto, het is een statement van kracht en passie. Ontworpen voor degenen die niet alleen streven naar milieubewust rijden, maar ook graag krachtig optrekken en sportief rijden. Met zijn krachtige elektrische motor stelt Abart 500e je in staat om in een oogwenk op topsnelheid te komen. Dit alles zonder uitstoot.
De auto staat synoniem voor sportiviteit. De imposante looks vallen direct op, 17-inch velgen, brede bumpers en scherpe lijnen. Ook van binnen is het interieur sportief uitgerust, met een driespaaks sportstuur en kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteun. Door zijn compacte formaat is de Abarth 500e natuurlijk ook een ideale stadsauto. Je navigeert eenvoudig door kronkelende, smalle wegen en parkeert makkelijk. Bezoek onze showroom en ontdek de elektrische Abarth zelf. Wacht niet langer, zet de stap naar een groenere toekomst nu!

Rijklaar vanaf €38.490
Cabrio rijklaar vanaf €41.490

Abarh 500e Turismo

De eigentijdse Abarth 500e Turismo biedt klasse en comfort in combinatie met een adrenaline verhogende rijervaring op basis van pure elektrische kracht en het unieke geluid van Abarth. Met de sportieve details als de 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen, strakke lijnen, en sportstoelen met Alcantara-bekleding spat de sportiviteit ervan af. De Abarth 500e Turismo is ook in cabrio uitvoering verkrijgbaar.

Rijklaar vanaf €42.490
Cabrio rijklaar vanaf €45.490

Onze voorraad

Onze voorraad Abarth 500e

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500e staan?

HomeAbarthModellenAbarth 500e