9
HomeAbarthNieuwsAbarth 600e debuut in Milaan

Abarth 600e debuut in Milaan 12 februari 2024

De Abarth 600e heeft zijn debuut gemaakt tijdens opnames in Milaan, gehuld in de exclusieve introductie-uitvoering genaamd Scorpionissima. Deze speciale editie is beschikbaar in een beperkte oplage van 1.949 exemplaren. De uitblinker op het gebied van prestaties en stijl.

Uniek en krachtig

Met een indrukwekkend vermogen van 176 kW (240 pk) is de Abarth 600e de krachtigste Abarth ooit gebouwd. Dankzij de door Formule E-experts ontwikkelde high-performance banden biedt hij uitstekende grip en rijstabiliteit, terwijl het rijbereik behouden blijft.

Een sportief collectors-item

Het exterieur van de Abarth 600e Scorpionissima straalt sportiviteit uit, met een opvallende introductiekleur Hypnotic Purple, aerodynamische achterspoiler, imposante 20-inch wielen en grotere remmen. Elk exemplaar wordt geleverd met een authentiek certificaat, waardoor het een waar collectors-item wordt.

Buitengewoon

Met de komst van de Abarth 600e weet dit merk zijn missie trouw te blijven: Het alledaagse omzetten naar iets buitengewoons. Blijf via ons op de hoogte voor meer details omtrent dit adembenemende nieuwe model.

HomeAbarthNieuwsAbarth 600e debuut in Milaan