9
HomeAbarthNieuwsNieuwe Abarth 595: schitterende waanzin

Nieuwe Abarth 595: schitterende waanzin 9 oktober 2018

Durf jij de uitdaging aan? De nieuwe Abarth 595 is op alle fronten verbeterd en overtreft zelfs de hoogste verwachting…

Durf jij de uitdaging aan met de nieuwe Abarth?
De nieuwe Abarth 595 is op alle fronten verbeterd om zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen. Stap in, pak het stuurwiel vast en voel de topprestaties. Een kleine maar toch sportief aanvoelende auto. De Abarth 595, de opvolger van de legendarische Abarth 500, is het instapmodel voor wie de wereld van Abarth wil binnengaan. 1.4 Turbo T-Jet met 145 pk, Torque Transfer Control en standaard Sportmodus, nieuwe gesatineerde chromen afwerking. Tijd voor fun. Echt.

Stijl en prestaties in de overtreffende trap

Tot in de kleinste details is de nieuwe Abarth 595 afgestemd op presteren. Meer koelcapaciteit door het nieuwe ontwerp van de voorbumper. Beter zicht overdag en ‘s nachts door de poly-elliptische koplampunits. Nog meer stuurgevoel dankzij het nieuwe ergonomische sportstuur. De nieuwe Abarth 595 is ontworpen met slechts één doel voor ogen: het leveren van topprestaties.

Toptechniek voor topprestaties

De nieuwe Abarth 595 zit vol oplossingen die een perfecte wegligging garanderen. Onder alle omstandigheden.

– Snelste acceleratie in zijn klasse

– Nieuw sportstuur voor meer stuurprecisie

– Abarth uitlaat met het geluid van het Record Monza & Record Modena-uitlaatsysteem

– Nieuwe stoelen met meer zijdelingse steun
– Meer vermogen door de nieuwe motoren met meer Pk’s

Sportieve spirit vereist

Het interieur van de Abarth 595 heeft nieuwe, met stof beklede sportstoelen en aluminium sportpedalen.
Ook standaard is het Uconnect™- infotainmentsysteem met een 5-inch kleurentouchscreen in het dashboard. Dit systeem kan ook vanaf het stuurwiel worden bediend en beschikt over Bluetooth® voor handsfree bellen en audiostreaming vanaf uw eigen smartphone. Via Uconnect™ LIVE-services hebt u direct toegang tot social media als Facebook en Twitter.

Kies je stijl

Buitenspiegelkappen, sportieve striping en sierlijsten op de voor- en achterbumper in drie verschillende kleuren. Drie verschillende stijlen gebaseerd hetzelfde unieke referentiepunt: de nieuwe Abarth 595.

Ben je klaar voor de volgende stap? Kom de topprestaties ervaren bij de vestigingen van Autowinkel. Wij hebben diverse (nieuwe) Abarth’s, klik hier voor de actuele voorraad.

HomeAbarthNieuwsNieuwe Abarth 595: schitterende waanzin