9
HomeAbarthNieuwsNieuwe foto’s van de Abarth 600e

Nieuwe foto’s van de Abarth 600e 2 april 2024

Meerdere foto’s geven goed beeld van de sportieve nieuwe Abarth 600e.
Het 75-jarig jubileum van Abarth wordt gevierd met het delen van meerdere beelden van de nieuwe Abarth 600e Scorpionissima: de krachtigste Abarth ooit!

Eerste impressie van het interieur

De nieuwe foto’s laten een goed beeld zien van het interieur van de nieuwe Abarth 600e Scorpionissima. Een met Abarth graphics afgewerkt dashboard, exclusieve patronen en een donkere omgeving geven ons een goede impressie van een serieus sportieve auto. Het racekarakter van de Abarth 600e Scorpionissima komt verder tot uitdrukking door de kuipstoelen en een lederen afgewerkt, sportief stuurwiel.


Het interieurdesign omvat ook een middenconsole met opbergvakjes, specifieke sfeerverlichting en een uitgebreid infotainment- en navigatiesysteem met een 10-inch display. Dit systeem met Abarth-graphics heeft in het menu een speciale sectie om het onmiskenbare Abarth-uitlaatgeluid – geproduceerd door de Sound Generator- aan of uit te zetten.

Vermogen van 240 pk

Dat de 600e de krachtigste Abarth ooit wordt, is geen geheim. De nieuwe Abarth 600e Scorpionissima krijgt 240 pk en een mechanisch sperdifferentieel voor uitstekend bochtenwerk. Voor de definitieve onthulling moeten we nog even wachten tot juni. Maar bij AutoWinkel zijn we razend enthousiast over deze sportieve elektrische bolide. We houden je dan ook graag op de hoogte voor meer details omtrent dit adembenemende nieuwe model.

HomeAbarthNieuwsNieuwe foto’s van de Abarth 600e