9
HomeAbarthAbarth occasions

Abarth occasions

Officieel Abarth occasion dealer

Op zoek naar een Abarth occasion? Als officieel Abarth dealer hebben wij een ruime voorraad occasions. Onze specialisten kennen het merk als geen ander en helpen je graag bij je keuze.

Bekijk Abarth occasions

Specialistische kennis

Ben je op zoek naar een tweedehands Abarth? Kom gerust langs in een van onze showrooms in Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden, waar wij alle tweedehands Abarth modellen presenteren. Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen je graag op weg. Ook ben je van harte welke om in een van onze Abarth occasions te komen proefrijden.

Occasion onderhoud en reparatie

We hebben gecertificeerde Abarth monteurs in dienst die je auto als geen ander kennen. Daarnaast beschikken over een eigen schadebedrijf, SchadeNet Van Vliet, zodat je ook voor schades aan je Abarth bij ons terecht kunt. Plan direct een afspraak of taxatie in via 0182 – 205 025.

Basis Abarth occasion afleverpakket

Al onze Abarth occasionprijzen zijn inclusief ons basis afleverpakket. Dit bevat:
✔ Reiniging in- en exterieur
✔ 12 maanden APK
✔ Occasionkeuring
✔ Tenaamstelling kenteken
✔ Vrijwaren huidige auto
✔ NAP-check
✔ Halve tank brandstof

Autoexpert afleverpakket

Je hebt bij ons ook de keuze uit een AutoExpert afleverpakket. De meerprijs hiervoor bedraagt € 695,- en dit pakket bevat:
✔ Fabrieksgarantie / 6 maanden BOVAG garantie
✔ Reinigen en poetsen
✔ 12 maanden APK
✔ Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
✔ Tenaamstelling kenteken
✔ Volle tank brandstof
✔ Servicepluspas met 12 maanden mobiliteitsgarantie in Europa (ANWB 24/7)

 

Klantbeoordelingen

“Bij Autowinkel heb ik een gebruikte Fiat Panda aangeschaft. De vraagprijs was goed waardoor ik van Veenendaal naar Woerden ben gereisd. De verkoper (H) gaf een vertrouwde en vakbekwame indruk. Met hem heb ik, voor mijn gevoel, een goede deal kunnen maken. Ook met Fiat zit het goed. M’n oude Panda blijft in de familie waardoor er nu 4 Fiats in het gezin zijn. Ik kan Autowinkel bij iedereen aanbevelen! en O ja, de Italiaanse koffie was erg lekker, ook het presentje dat ik meekreeg!”

Wim

 

 

Over AutoWinkel

AutoWinkel is officieel Abarth dealer van Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden. Bij Autowinkel ben je voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK en reparatie. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In 2006 zijn wij gestart als Fiat dealer en in 2010 zijn we officieel Alfa Romeo dealer geworden. In 2016 kwamen daar ook de merken Jeep en Abarth bij.

Bekijk onze vestigingen

HomeAbarthAbarth occasions