9
HomeActies48-uurs proefrit in een elektrische Fiat

48-uurs proefrit in een elektrische Fiat

Ervaar de unieke rijeigenschappen van een nieuwe Elektrische Fiat tijdens een proefrit van wel 48 uur!
Deze 48-uurs proefrit is mogelijk in een nieuwe elektrische Fiat 500 maar ook in een nieuwe elektrische Ducato (de E-Ducato).

DE NIEUWE ELEKTRISCHE FIAT 500E

Nog steeds de vertrouwde Fiat 500 met Italiaanse flair, maar nu als volledig elektrische auto. Rijden in de volledig Elektrische Fiat 500 is comfortabel, veilig en duurzaam. Dit vertaalt zich in het geruisloos rijden, altijd “standaard automaat” en een geweldige actieradius (tot wel 460 km). Een auto met zo’n groot bereik is uniek in het A-segment. De nieuwe elektrische Fiat 500 is voorbereid op de toekomst met features als een 10,25 inch scherm met Apple CarPlay of Android Auto™, draadloos opladen van je smartphone en volledige integratie met het infotainmentsysteem. Met Fiat Co‑Driver beschikt de Fiat 500 E over een elektronische co‑piloot die je helpt om bijvoorbeeld een veilige afstand tot voorliggers aan te houden en niet onbedoeld je rijbaan te verlaten. Laat je overtuigen en ervaar de Fiat 500E tijdens een proefrit van 2 dagen!

PROFITEER NU NOG MET 12% BIJTELLING OF PRIVATE LEASE VANAF €329,- PER MAAND*
*500E zolang de voorraad strekt

De nieuwe elektrische Fiat 500 is verkrijgbaar als Hatchback, Cabrio en 3 + 1 in de uitvoeringen Passion, Icon en La prima.

DE NIEUWE E-DUCATO

De E-ducato is ontwikkeld om bedrijven toekomstbestendig te maken, zonder compromissen wat betreft laadvolume en laadvermogen. Laadvolumes variëren tussen de 10m³ voor de L2H1 versie en 17m³ voor de grootste L4H3 versie en er zijn GVW’s van 3,5 ton en 4,25 ton. Met al het voorgaande en zijn grote elektrische rijbereik, tot 370 km in de stad (WLTP), stelt de nieuwe E-Ducato meteen een nieuwe norm in zijn klasse.
De E-Ducato is dé elektrische bedrijfswagen met de meest complete modellen range op de markt en kan worden geleverd in diverse uitvoeringen.
Ongeacht het gekozen model heb je de beschikking over een 123 pk en 280 Nm sterke elektromotor. Dee E-Ducato wordt geleverd met een 47 kWh batterij, ook staat er een accupakket met een capaciteit van 79 kWh op de bestellijst. Met het 47 kWh pakket komt de de E-Ducato 230 kilometer ver. De actieradius met het 79 kWh pakket bedraagt 370 kilometer. De actieradius is afhankelijk van de gekozen carrosserievariant.

FULL OPERATIONAL LEASE VANAF €745,- VOOR EEN FIAT E-DUCATO*
*E-Ducato zolang de voorraad strekt

DE VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE FIAT:
• Kosten voor elektriciteit zijn lager dan brandstof
• Elektrische auto’s hebben verschillende belastingvoordelen
• Een elektrische auto is beter voor het milieu
• De auto vergt minder onderhoud en het onderhoud is goedkoper dan een brandstofauto
• Met een eigen laadpaal kan je jouw auto thuis opladen
• Je kunt jouw auto opladen met zelf opgewekte stroom door middel van zonnepanelen
• Een elektrische auto heeft meer rijcomfort

BOEK EEN 48-UURS PROEFRIT en ontdek de voordelen van de nieuwe Elektrische Fiat 500 of E-Ducato zelf

Proefrit  • Hidden


  • DD dash MM dash JJJJ

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


 

Disclaimer

Deze actie loopt tot 31 december 2021

PROFITEER NU NOG MET 12% BIJTELLING OF PRIVATE LEASE(1) VANAF €329,-PER MAAND(2) VOOR EEN FIAT 500E.
FULL OPERATIONAL LEASE(3) VANAF €745,- VOOR EEN FIAT E-DUCATO.
ELEKTRISCH VERBRUIK GECOMBINEERD 500E ( WH/100KM) • 130 -149 ( WLTP)
ELEKTRISCH VERBRUIK GECOMBINEERD E-DUCATO (KW/100KM) • 29.3 -38.6 (WLTP).
RIJBEREIK GECOMBINEERD TOT 283KM EN RIJBEREIK STADS TOT 370KM
(1)Private lease tarief is op basis van 7.500 km en 60 maanden looptijd. (2)Actieprijs is vanaf € 329,- per maand en is geldig zolang de voorraad strekt. (3)Full operational lease
vanaf €745,- op basis van 60 mnd en 10.000km voor een Fiat e-Ducato 3.5t L2H1 47kWh Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. WLTP-homologatie: De elektrische
actieradius en het energieverbruik zijn bepaald op basis van officiële tests, in overeenstemming met de bepalingen van de EU-verordeningen die van kracht zijn op het moment
van homologatie. De aangegeven waarden zijn berekend op basis van de WLTP-testprocedure. WLTP GECOMBINEERD wordt gemaakt door vier subcycli: laag, gemiddeld, hoog en
extra hoog verbruik. WLTP STADS wordt gemaakt door twee subcycli: laag en gemiddeld en is representatief voor een stedelijke cyclus.

HomeActies48-uurs proefrit in een elektrische Fiat