8.9
HomeActiesBTW vrij weken

BTW vrij weken

Vóór 1969 bestond er helemaal geen BTW, wist je dat? En t/m 30 september laten Fiat, Alfa Romeo en Jeep oude tijden herleven.
Want als je nu een van de geselecteerde modellen van Fiat, Alfa Romeo of Jeep uit voorraad koopt, dan betaal je geen BTW!

Snel wegrijden in een Fiat, Alfa Romeo of Jeep? Dat kan want ze staan al klaar!
Het aanbod is maar tijdelijk dus kom voor 30 september langs bij AutoWinkel om van de actie te profiteren.

Dit zijn de geselecteerde voorraadauto's waar je geen BTW over betaalt:

De Jeep Compass is een stoere SUV waarmee je overal mee naar toe kunt om nieuwe avonturen te ontdekken. De auto is van een zeer rijke uitrusting voorzien en zit boordevol technologieën. De Jeep Compass is zeer comfortabel maar heeft uiteraard ook het herkenbare karakter en design van Jeep.

GEEN BTW OP EEN JEEP COMPASS

De Fiat 500 modellen staan bekend als Italiaanse kleine auto's van wereldformaat. Erg handig in de stad en je bent er zeer wendbaar mee. De Fiat 500 zoals je 'm altijd hebt gekend maar dan mét nieuwe techniek, nieuwe accessoires en nieuwe looks!

GEEN BTW OP EEN FIAT 500 LOUNGE
GEEN BTW OP EEN FIAT 500 120TH
GEEN BTW OP EEN FIAT 500 SPORT
GEEN BTW OP EEN FIAT 500 SPIAGGINA
GEEN BTW OP EEN FIAT TIPO
GEEN BTW OP EEN FIAT 124 SPIDER

Bij de Alfa Romeo modellen heb je keuze uit de karaktervolle Mito, stijlvolle Giulia en Sportieve Stelvio. Allen zijn zeer rijk uitgerust. Maak een afspraak voor een proefrit of kom langs bij ons in de showroom.

GEEN BTW OP EEN ALFA ROMEO MITO
GEEN BTW OP EEN AFLA ROMEO GIULIA
GEEN BTW OP EEN ALFA ROMEO STELVIO

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

Disclaimer

De actie is geldig van 1 augustus t/m 30 september 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw model. De afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering.
De actie “BTW vrij” is van toepassing op een geselecteerde voorraad van de Fiat 500, Fiat Tipo, Fiat 124 Spider, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Stelvio en Jeep Compass. De waarde van de korting wordt berekend op basis van de prijs exclusief BTW, exclusief BPM en afleverkosten. BTW vrij is 17,35% voordeel van de prijs exclusief BTW en BPM. De waarde van de BTW van de auto, inclusief opties af fabriek, wordt op de factuur in mindering wordt gebracht. In de prijslijst kunt u het exacte bedrag per versie zien en/of berekenen. Bij de Giulia en Stelvio zal deze "BTW vrij" korting worden verrekend met 50% voordeel op de netto prijs van de aanwezige opties. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De actie is niet geldig op accessoires. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen.

HomeActiesBTW vrij weken