• Alfa Romeo Giulia

  Alfa Romeo Giulia

  Giulia corporate edition nu met 50% prestatiebonus!

 • Alfa Romeo Stelvio

  Alfa Romeo Stelvio

  Stelvio corporate edition nu met 50% prestatiebonus!

 • Alfa Romeo MiTo

  Alfa Romeo MiTo

  Pure passie en een grootstedelijk karakter

 • Alfa Romeo Giulietta

  Alfa Romeo Giulietta

  Let op: alleen uit voorraad en niet bestelbaar

 • Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

  3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Max. snelheid 307 km/h

 • Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  De snelste SUV in zijn klasse. 2.9-liter V6 bi-turbo 510pk

 • Alfa Romeo 4C Spider

  Alfa Romeo 4C Spider

Alfa Romeo dealer

AutoWinkel is officiëel Alfa Romeo dealer van regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe Alfa Romeo, occasions of onderhoud in onze Alfa Romeo garage.

Alfa Romeo garage

Onze gecertificeerde Alfa Romeo monteurs kennen jouw Alfa Romeo als geen ander. We streven er altijd naar het onderhoud zo kosten efficient mogelijk uit te voeren. Voor reparaties gebruiken wij in overleg waar mogelijk gebruikte onderdelen. Plan via onderstaande button een werkplaatsafspraak in.

Plan een werkplaatsafspraak

Alfa Romeo occasions

We hebben altijd diverse Alfa Romeo occasions op voorraad. Omdat wij officieel Alfa Romeo dealer zijn kennen wij de auto's als geen ander. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Onze Alfa Romeo occasions worden standaard afgeleverd met 12 maanden garantie.

Bekijk onze Alfa Romeo occasions

Passie voor autorijden

Alfa Romeo en de racesport

Het merk Alfa Romeo is sinds zijn racedebuut op de Targa Florio in 1911, onlosmakelijk verbonden met de racesport. In 1914 beleeft Alfa haar internationale doorbraak. Sindsdien heeft Alfa Romeo heeft deelgenomen aan veel grote racetoernooien zoals de Auto GP en de Formule 1. De rijke racehistorie zie je terug in de Alfa Romeo modellen van nu.

Logo met een verhaal

Het Alfa Romeo-logo werd in 1910 ontworpen door Romano Cattaneo. Het logo is opgebouwd uit twee Milanese symbolen: rechts de slang van het geslacht van de Milanese familie Visconti op een lichtblauwe achtergrond  en links het rode kruis op een witte achtergrond, ontleent aan het kruis dat de Milanees Giovanni da Rho tijdens de kruistochten als eerste op de stadsmuren van Jeruzalem plaatste. Na de overname van het bedrijf door Nicola Romeo in 1915 werd "Romeo" toegevoegd aan de naam en het logo. Na een verfrissing van het logo in 2015 introduceerde Alfa Romeo ook een nieuwe slogan: la meccanica delle emozioni. Meer hoeven we niet te zeggen. 

Naar de contactpagina