9
HomeAlfa RomeoAlfa Romeo dealer Gouda

Alfa Romeo dealer Gouda

AutoWinkel is de officiele Alfa Romeo dealer van regio Gouda. Onze showroom en Alfa Romeo garage bevinden zich aan de Coenecoop 143 in Waddinxveen. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Alfa Romeo modellen, Alfa Romeo occasions, onderhoud en reparatie.

Nieuwe Alfa Romeo’s

Bent je op zoek naar een nieuwe Alfa Romeo? Kom gerust langs in onze showroom, waar wij alle Alfa Romeo modellen presenteren. Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen je graag op weg. Ook ben je van harte welkom om een van onze Alfa Romeo’s te proefrijden.

Bekijk onze Alfa Romeo acties

Alfa Romeo occasions

Wij hebben een uitgebreid aanbod gebruikte Alfa Romeo auto’s. Onze geselecteerde Autoexpert modellen zijn standaard voorzien van de volgende voordelen:

  • 6 maanden volledige garantie (uitbreidbaar naar 12 of 24 maanden)
  • 12 maanden mobiliteitshulp
  • 12 maanden ServicePlus Pas
  • Nationale Auto Pas
  • Controle op 85 punten
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Coupon voor gratis APK
  • Een aantrekkelijke financiering

Met een uitgebreid aanbod in onze 3 vestigingen zit er altijd een gebruikte Alfa Romeo voor je tussen. Vind je niet wat u zoekt? Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Bekijk onze Alfa Romeo occasions

Alfa Romeo garage

AutoWinkel is officieel Alfa Romeo garage van de regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Je kunt bij ons terecht voor alle reguliere onderhoudsbeurten, APK keuringen maar ook reparaties. Naast een Alfa Romeo garage valt ook een schadebedrijf binnen onze groep, daarom kunnen wij je ook bij schades aan je Alfa Romeo snel en vakkundig helpen.

Alfa Romeo onderhoud

Welke leeftijd je Alfa Romeo ook heeft, hij is bij onze monteurs in goede handen. Wij streven er altijd naar de kosten van reparaties en onderhoud zo laag mogelijk te houden. Onderhoud geschied bij ons volgens scherpe all-in pakketprijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Maak een werkplaatsafspraak

“Reparatie en onderhoud met de complimenten van AutoWinkel”

Alfa Romeo private lease

Steeds meer mensen kiezen voor Alfa Romeo Private Lease. Voor een vast bedrag per maand besteed je de investering, administratie en het risico op waardevermindering volledig uit. Alleen de brandstofkosten betaal je zelf.

Bekijk Alfa Romeo private lease

Over AutoWinkel

Bij Autowinkel Waddinxveen ben je voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK en reparatie. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In 2006 zijn wij gestart als Fiat dealer en in 2010 zijn we officieel Alfa Romeo dealer geworden. In 2016 kwamen daar ook de merken Jeep en Abarth bij.

Locatie

HomeAlfa RomeoAlfa Romeo dealer Gouda