8.9
HomeAlfa RomeoModellen4C Spider

Alfa Romeo 4C Spider

Een droom die werkelijkheid wordt!

Nu vanaf
€ 90.250,-

Alfa Romeo 4C Spider

De eerste ontmoeting met de 4C Spider zal spontaan de gedachte ‘the sky’s the limit’ oproepen. Dit meesterwerk van stijl en prestaties komt voort uit pure hartstocht: een project met als uitgangspunt liefhebbers de supercar van hun dromen te geven. Met als resultaat een unieke auto die in staat is de bestuurder in vervoering te brengen op de weg en op het circuit. Een droom die werkelijkheid wordt voor elke autoliefhebber.

Stijl

Het ontwerp van de 4C eert de merkhistorie in een verwijzing naar de legendarische Alfa Romeo 33 Stradale: fundamentele schoonheid in dienst van extreme prestaties. Voor de in Modena gebouwde Alfa Romeo 4C Spider hebben twee grootheden uit de Italiaanse auto-industrie de handen ineen geslagen: Alfa Romeo en Maserati. Nog nooit waren prestaties zo betoverend.

Prestaties

De 1750 TBi-motor van de 4C Spider is een state-of-the-art turbobenzinemotor met directe inspuiting. Alfa Romeo’s technici hebben deze bijzondere krachtbron verder verbeterd, waardoor hij nog hogere prestaties levert en nog efficiënter is.
Deze compacte viercilinder levert verbazingwekkende prestaties, op een niveau dat bij een supercar past. En dat blijkt niet alleen uit de cijfers, maar ook achter het stuur: stap in, druk op de startknop, rij weg en ervaar het zelf.

 

Waarom Alfa Romeo 4C Spider Daarom Alfa Romeo 4C Spider

  • Exclusief design
  • 5 jaar garantie
  • Sportieve prestaties

Technische specificaties

Onze voorraad

Onze voorraad Alfa Romeo 4C Spider

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 4C Spider staan?

HomeAlfa RomeoModellen4C Spider