9
HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Veel meer dan gewoon een sedan

 

Alfa Romeo design

Alfa Romeo noemt het ‘La Bellezza Necessaria’, oftewel de noodzakelijke schoonheid. De vormgeving van elk detail is afgeleid van de mechanische functie. Zo ontstaat een gespierd design dat het prestatiepotentieel van de Giulia herkenbaar maakt en de aerodynamica verbetert. Zijn design is opvallend, maar vreemd van overbodige opsmuk. Zoals het een échte Alfa Romeo betaamt.

Innovatie

De Giulia beschikt over de modernste hightech voorzieningen op het gebied van veiligheid en infotainment, maar is vrij van onnodige gadgets. Elk bedieningselement heeft een heldere functie en is volkomen intuïtief in gebruik. De bestuurder kan al zijn aandacht op de weg en de beheersing van de auto richten in een perfecte symbiose tussen mens en machine.

Veiligheid

De Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

Infotainment

Het infotainmentsysteem van de Giulia is volledig herzien en biedt een nieuw 8,8-inch touchscreen dat eenvoudiger en intuïtiever te bedienen is dan ooit.

Alfa Connect Services

Om altijd met uw auto in verbinding te kunnen zijn biedt Alfa Romeo online diensten van Alfa Connect Services op het gebied van navigatie, entertainment, veiligheid en beheer en beveiliging van de auto die het gebruik van uw Giulia slimmer en efficiënter maken dan ooit.

Alfa™ Connect Services Lithiumbatterij
Tohoku Murata Manufacturing verklaart dat het product voldoet aan sectie “3.8 van VN-transport van gevaarlijke goederen – testhandleiding en criteria.

100% Alfa Romeo prestaties

De Giulia biedt een keuze uit efficiënte high-performance motoren die prestaties en efficiency combineren met ongekende souplesse: een 2.0 Turbo benzinemotor van 200 pk/148 kW of 280 pk/206 kW gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie en een 2.2 dieselmotor van 160pk/118kW, 190 pk/140 kW of 210 pk/154 kW gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie. Daarnaast beschikt de Giulia over een onderstel met achterwielaandrijving, innovatieve wielophanging en de gewichts/pk-verhouding van een sportwagen.

Ondersteltechniek
Het Alfa™ DNA-systeem biedt u de mogelijkheid om de rijdynamiek af te stemmen op de rijomstandigheden of uw persoonlijke voorkeur: de rijmodusschakelaar op de middenconsole biedt daarvoor keuze uit drie verschillende instellingen: Dynamic, Neutral en Advanced Efficiency.

Accessoires

Om de Giulia nog exclusiever te maken kan er worden gekozen voor originele accessoires van Mopar®, zo maakt u van uw Giulia een unieke auto met persoonlijke stijl.

De Alfa Romeo Giulia is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 • Giulia Super

  De naam Super heeft een bevoorrechte plaats in de geschiedenis van Alfa Romeo. De Giulia Super zet dit wederom voort.

 • Giulia Sprint

  De naam Sprint was altijd al synoniem met sportieve afwerkingen. De Giulia Sprint is geen uitzondering op die regel.

 • Giulia TI

  TI staat voor ‘Turismo Internazionale’. Dit achtervoegsel is voorbehouden aan de meest luxueuze Alfa Romeo’s. Zo geldt dit ook voor de Giulia Ti: deze uitvoering combineert pure elegantie met comfort.

 • Giulia Veloce

  De benaming Veloce verwijst naar de meest sportieve Alfa Romeo’s. De Giulia Veloce benadrukt dit dan ook in een uiterst sportief interieur en exterieur.

 • Giulia Veloce TI

  Sportiviteit is nooit eleganter geweest.

Neem plaats achter het stuur van de Alfa Romeo Giulia en beleef een alles overtreffende rijervaring

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Giulia

 • Italiaans design
 • Exclusief design
 • Sportieve prestaties
Voorzien van o.a.
Onze voorraad

Onze voorraad Alfa Romeo Giulia

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Giulia staan?

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Giulia