8.9
HomeAlfa RomeoModellenMiTo
Alfa Romeo Mito
Gemaakt om op te vallen
Nu vanaf
€ 19.900,-

MiTo

Alfa Romeo Mito

Met zijn ‘urban’ stijl en authentieke karakter is de vernieuwde Mito een opvallende verschijning. Niet voor niets is hij de trotse drager van het Alfa Romeo-embleem: een symbool dat staat voor rijden met passie en compromisloos genieten aan het stuur.

Altijd verbonden

Met de nieuwe Uconnect® Live Services staat u altijd in verbinding met uw auto en de wereld om u heen: actuele verkeersinformatie, weerberichten, informatie over de auto en uw rijstijl, muziek, nieuws en social media-berichten zijn elk moment beschikbaar via het touchscreen in het dashboard.

Alfa Romeo dynamiek

Kracht en souplesse zijn de sterke punten van de Mito. Dit is te danken aan het nauwgezette werk van Alfa Romeo’s technici, die de techniek van de Mito tot in het kleinste detail hebben geperfectioneerd.

Alfa™ DNA is het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Mito aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden.

Het systeem biedt drie verschillende rijmodussen: Dynamic voor sportieve topprestaties, Natural voor een laag brandstofverbruik en All-Weather voor slechte weersomstandigheden.

Er zijn drie uitvoeringen van de Mito:

  • Mito
  • Super
  • Urban

 

Waarom Alfa Romeo MiTo Daarom Alfa Romeo MiTo

  • Exclusief design
  • 5 jaar garantie
  • Sportieve prestaties
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Alfa Romeo MiTo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige MiTo staan?

HomeAlfa RomeoModellenMiTo