9
HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio
SUV met de rijdynamiek van Alfa Romeo
Nu vanaf
€ 61.960,-

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo heeft altijd auto’s gebouwd die de passie voor autorijden hebben aangewakkerd. En nu heeft Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk toegevoegd: de eerste SUV van Alfa Romeo. Aluminium turbomotoren met een sensationeel acceleratievermogen, Q4-vierwielaandrijving, een ideale 50/50-gewichtsverdeling en een gewichtsbesparende carbonas van koolstofvezel. Dankzij zijn innovatieve platform en vooruitstrevende techniek, beoordeeld met vijfsterren in de EuroNCAP-botsveiligheidstest, combineert de Stelvio bovendien veiligheid met de sportieve eigenschappen van een Alfa Romeo.

Alfa Romeo-design

De Stelvio komt voort uit Alfa Romeo’s rijke designtraditie. De stijlelementen van het merk zijn harmonieus geïntegreerd met de stoere, stevige proporties van een SUV die duidelijk verwant is met de Giulia. De functioneel vormgegeven carrosserie omhult de onderliggende techniek als de sportkleding van een atleet: elk detail draagt bij aan de optimalisering van de aerodynamische eigenschappen en de prestaties.

Ruimte en comfort voor alle inzittenden

Met de Stelvio heeft Alfa Romeo de kenmerkende hoge rijpositie van een SUV opnieuw gedefinieerd: de bestuurder domineert vanuit een verheven positie de weg, maar de compacte cockpit biedt tegelijk de rijbeleving van een sportsedan. Achterin biedt het ingetogen en functioneel ingerichte inzittendencompartiment drie riante zitplaatsen voor volwassenen. De via de elektrisch bediende achterklep toegankelijke bagageruimte meet 525 liter en kan door het neerklappen van de achterbank verder worden uitgebreid.

Voorop in veiligheid

Op het gebied van de veiligheid heeft Alfa Romeo de lat voor de Stelvio hoog gelegd: innovatieve actieve veiligheidssystemen als het Integrated Brake System (IBS), waarin de functies van de stabiliteitsregeling en het remsysteem zijn geïntegreerd, en actieve noodstopassistentie (AEB) met voetganger herkenning, maken het mogelijk vrijuit van de sportieve rijeigenschappen van de Stelvio te genieten.

De Alfa Romeo Stelvio is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Stelvio
  • Super
  • Sprint
  • B-Tech
  • TI
  • Veloce
  • Quadrifoglio

 

Waarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio Daarom Alfa Romeo Alfa Romeo Stelvio

  • Exclusief design
  • 5 jaar garantie
  • Sportieve prestaties
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Alfa Romeo Stelvio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Stelvio staan?

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Stelvio