9
HomeAlfa RomeoNieuwsDe vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio (2022)

De vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio (2022) 2 november 2022

Alfa Romeo heeft de nieuwe look van de Giulia en Stelvio gepresenteerd.
De vernieuwde Giulia en Stelvio worden begin 2023 in de showrooms verwacht en er zal een nieuwe uitvoering komen: de Competizione!

autowinkel_alfa_romeo_nieuwe_giulia_lifestyle

De vernieuwde en nog verder verfijnde Giulia en Stelvio vertoont een duidelijke familiegelijkenis met de Alfa Romeo Tonale.
De Giulia en de Stelvio zijn veranderd aan de voor- en achterkant, beschikken over een nieuw volledig digitaal instrumentenpaneel en over de laatste technologie

Nieuwe look
Beide modellen hebben een nieuwe look gekregen dankzij de geavanceerde Full-LED Adaptive Matrix koplampen en de volledig nieuwe “Trilobo” grille.

Stijl
De Alfa Romeo Giulia en Stelvio evolueren op het vlak van stijl en technologie terwijl ze trouw blijven aan het DNA van het merk, een uitdrukking van nobele Italiaanse sportiviteit sinds 1910.

NFT-technologie
De NFT-technologie (Non-Fungible-Token), die ook zijn debuut maakt op de nieuwe Giulia en Stelvio, is gebaseerd op het concept van de “blockchain-kaart”: een versleuteld en onveranderlijk digitaal register waarin de belangrijkste informatie over elk voertuig is opgeslagen.

Volledig digitaal instrumentenpaneel en de laatste generatie Alfa Connect Services
Technologie en connectiviteit bereiken nieuwe hoogten: het nieuwe volledig digitale dashboard neemt het historische “telescopische” design over; de “Alfa Connect Services” bieden maximaal comfort en veiligheid aan boord en zijn ontworpen om “Over the Air” updates te geven.

Uitvoeringen
Nieuwe gammastrategie, die overeenstemt met die van de Tonale: Super, Sprint, Ti en Veloce. Vier onderscheidende uitrustingsniveaus, vier namen die geworteld zijn in de traditie van Alfa Romeo.

Rijdynamiek
De rijdynamiek van het merk blijft een benchmark in de categorieën SUV’s en berlines dankzij een perfecte gewichtsverdeling, de beste wendbaarheid en lichtheid in zijn klasse en een uiterst precies en direct stuurgedrag.

Nieuw topmodel
Op de nieuwe Giulia en Stelvio debuteert de speciale serie “Competizione”, een topversie met de nieuwe exclusieve Moon Light grijze afwerking.

De uitvoering Competizione zal beschikken over diverse luxe specificaties zoals:

  • Veloce pakket
  • Matte carrosseriekleur “Light grey”
  • Rode remklauwen
  • Lichtmetalen 21 inch wielen (Stelvio)
  • Hardman/Kardon-audiosysteem
  • Ledere bekleding met rode stiksels
  • Privacy glas

Stelvio

AutoWinkel_Alfa_Romeo_Stelvio_vernieuwd_2022_Competizione

Giulia

AutoWinkel_Alfa_Romeo_Giulia_vernieuwd_2022_Competizione

HomeAlfa RomeoNieuwsDe vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio (2022)