De eerste Alfa Romeo SUV

Geplaats op: 19/11/2016

Sinds de oprichting heeft Alfa Romeo modellen gemaakt die in staat zijn de manier waarop we autorijden en van auto’s houden, te veranderen. Vandaag heeft het merk een nieuwe mijlpaal in zijn geschiedenis van bijna 107 jaar bereikt.  Om aan de hoogste verwachtingen van elke enthousiaste bestuurder te voldoen, is hier de Stelvio.

Kan een SUV dezelfde emoties overbrengen als een sportieve sedan? De Stelvio werd gemaakt om het echte Alfa Romeo rijplezier te versterken en naar een hoger niveau te tillen.

Zijn hogere en toch sportieve rijpositie is een exclusieve première. Het gevoel dat u achter het stuur van de Stelvio krijgt, is een absolute doorbraak in de wereld van de SUV’s. Dus laten we hem eens bekijken. dezelfde emoties overbrengen als een sportieve sedan? De Stelvio werd gemaakt om het echte Alfa Romeo rijplezier te versterken en naar een hoger niveau te tillen.

De extreme lichtheid, de uitstekende stuurwielverhouding en de optimale dynamische balans van de Giulia hebben een nieuwe vorm gekregen. Dankzij zijn innovatieve platform koppelt de Stelvio het rijgedrag van een sportieve auto aan het comfort van een traditionele SUV. Er is volop ruimte voor alles waar het dagelijkse leven mee komt, maar er is geen plaats voor conformisme.

Geavanceerde technologieën voor veiligheid en infotainment. Een lichtgewicht carrosserie en een carbon aandrijfas. Een breed scala aan efficiënte en toch uitstekende aandrijflijnen en gepatenteerde oplossingen voor rijdynamiek. Alfa Romeo presenteert wederom een innovatief meesterwerk waarbij het trouw blijft aan de unieke benadering bij het creëren van auto’s. Stelvio is de Alfa Romeo die de visie op de geschiedenis van de SUV’s herziet met een nieuwe emotionele draai en de rijdynamiek van een sportieve sedan.

 

 overbrengen als een sportieve sedan? De Stelvio werd gemaakt om het echte Alfa Romeo rijplezier te versterken en naar een hoger niveau te till