• Verlengde garantie

    Verlengde garantie

Extra Garantie

AutoWinkel biedt een oplossing om nog langer zorgeloos van jouw Fiat, Alfa Romeo of Jeep te genieten. Met Extra Garantie heb je tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid, in plaats van de standaard 5 jaar. Zonder kilometerlimiet en eigen risico.

Kies de garantieduur die het beste bij je past. Mocht je gedurende die periode pech of problemen met jouw auto krijgen, dan kun je rekenen op de betrouwbaarheid van het servicenet en het vakmanschap van onze medewerkers in onze werkplaats. Bovendien kun je er van verzekerd zijn dat bij eventuele vervanging uitsluitend Originele Onderdelen worden gebruikt.

Extra Garantie helpt jouw auto in een optimale conditie te houden met de zekerheid van langdurig zorgeloos rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. De overeenkomst voor de extra garantie kan worden afgesloten door zowel particulieren als bedrijven, voor één of meerdere auto’s met een maximum van tien. De verlenging van de garantie kan naar keuze worden aangegaan voor het derde tot en met het zevende jaar.

Hoe kan ik mijn Extra Garantie regelen?

Je kunt de Extra Garantie aanvragen bij AutoWinkel binnen twee jaar na de registratiedatum van je auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het instructieboekje.

Neem contact op