Fiat dealer Gouda

AutoWinkel is de officiele Fiat dealer van regio Gouda. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe of gebruikte Fiat's, APK, onderhoud en reparatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Nieuwe Fiat's

Bent u op zoek naar een nieuwe Fiat? Kom gerust langs in onze showroom, waar wij alle Fiat modellen presenteren. Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen u graag op weg. Ook bent u van harte welkom om een van onze Fiat modellen te proefrijden.

Bekijk alle Fiat modellen

Fiat occasions

Wij hebben een uitgebreid aanbod gebruikte Fiat auto's. Onze geselecteerde Autoexpert modellen zijn standaard voorzien van de volgende voordelen:

  • 6 maanden volledige garantie (uitbreidbaar naar 12 of 24 maanden)
  • 12 maanden mobiliteitshulp
  • 12 maanden ServicePlus Pas
  • Nationale Auto Pas
  • Controle op 85 punten
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Coupon voor gratis APK
  • Een aantrekkelijke financiering

 Met een uitgebreid aanbod in onze 3 vestigingen zit er altijd een gebruikte Fiat voor u tussen. Vind u niet wat u zoekt? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.

Bekijk Fiat Occasions

Fiat onderhoud

Welke leeftijd uw Fiat ook heeft, hij is bij onze monteurs in goede handen. Wij kennen uw Fiat model als geen ander. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK of reparatie. Wij streven er altijd naar de kosten van reparaties en onderhoud zo laag mogelijk te houden. Onderhoud geschied bij ons volgens scherpe all-in pakketprijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. "Reparatie en onderhoud met de complimenten van AutoWinkel"

Maak een werkplaatsafspraak

Fiat private lease

Steeds meer mensen kiezen voor Private Lease. Voor een vast bedrag per maand besteedt u de investering, administratie en het risico op waardevermindering volledig uit. Alleen de brandstofkosten betaalt u zelf.

Bekijk private lease acties

Fiat bedrijfswagens

Als officieel Fiat Professional dealer kunt u bij AutoWinkel ook terecht voor Fiat bedrijfswagens.