• Fiat 124 Spider

  Fiat 124 Spider

 • Fiat Panda

  Fiat Panda

  de ideale stadsauto

 • Fiat 500

  Fiat 500

 • Fiat 500X

  Fiat 500X

  De SUV van Fiat

 • Fiat 500L

  Fiat 500L

  Onze grote gezinsauto, ook als 7-persoons beschikbaar!

 • Fiat Tipo

Fiat dealer

AutoWinkel is officiëel Fiat dealer van regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Gouda / Waddinxveen. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe Fiat, occasions of onderhoud in onze Fiat garage.

Fiat garage

Onze gecertificeerde Fiat monteurs kennen jouw Fiat als geen ander. We streven er altijd naar het onderhoud zo kosten efficient mogelijk uit te voeren. Voor reparaties gebruiken wij in overleg waar mogelijk gebruikte onderdelen. Plan via onderstaande button een werkplaatsafspraak in.

Plan een werkplaatsafspraak

Fiat occasions

We hebben altijd diverse Fiat occasions op voorraad. Omdat wij officieel Fiat dealer zijn kennen wij de auto's als geen ander. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Onze Fiat occasions worden standaard afgeleverd met 12 maanden garantie.

Bekijk onze Fiat occasions

Fiat: meer dan 100 jaar autohistorie en passie

Aan het einde van de 19de eeuw ontstond de moderne auto-industrie. Vanaf het allereerste begin heeft Fiat de geschiedenis daarvan mede vormgegeven en dat doen zij tot op de dag van vandaag als een van de hoofdrolspelers in de markt en op het gebied van innovatie.

Technologische innovatie is de kern van alle projecten. Zij innoveren om de kwaliteit van het autorijden te verbeteren, om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en om onze omgang met het milieu verder te verbeteren.

Al meer dan een eeuw lang worden zij gedreven door hun passie. Zij hebben die geïnvesteerd in hun producten, technologie, ondernemingen, bedrijfstakken, markten en groepen. Zij hebben een bijdrage geleverd aan het veranderen van de wereld en zijn met de wereld mee veranderd. Zij hebben nieuwe wegen verkend en anderen in staat gesteld ze ook te verkennen.

Al meer dan een eeuw lang bouwen we ze aan hun passie. Sommige mensen zullen ze auto’s noemen. Fiat noemt het liever ideeën. Want de passie voor ideeën kan ons ver brengen.

Een stempel op de geschiedenis

Aan het einde van de 19de eeuw ontstond de moderne auto-industrie. Vanaf het allereerste begin heeft Fiat de geschiedenis daarvan mede vormgegeven en dat doen ze tot op de dag van vandaag als een van de hoofdrolspelers in de markt en op het gebied van innovatie.

Naar de contactpagina