• Fiat 124 Spider

  Fiat 124 Spider

  Nu in onze showroom.

 • Fiat Panda

  Fiat Panda

  de ideale stadsauto

 • Fiat 500

  Fiat 500

  Nu tijdelijk ook als Anniversario-uitvoering

  Lees meer
 • Fiat 500X

  Fiat 500X

  De SUV van Fiat

 • Fiat 500L

  Fiat 500L

  Onze grote gezinsauto, ook als 7-persoons beschikbaar!

 • Fiat Punto

  Fiat Punto

  ruim van binnen, modern van buiten

 • De nieuwe Fiat Tipo

  De nieuwe Fiat Tipo

  Vanaf januari ook als Hatchback en Stationwagon

  Meer informatie

Fiat dealer

Fiat: meer dan 100 jaar autohistorie en passie

Aan het einde van de 19de eeuw ontstond de moderne auto-industrie. Vanaf het allereerste begin heeft Fiat de geschiedenis daarvan mede vormgegeven en dat doen zij tot op de dag van vandaag als een van de hoofdrolspelers in de markt en op het gebied van innovatie.

Technologische innovatie is de kern van alle projecten. Zij innoveren om de kwaliteit van het autorijden te verbeteren, om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en om onze omgang met het milieu verder te verbeteren.

Al meer dan een eeuw lang worden zij gedreven door hun passie. Zij hebben die geïnvesteerd in hun producten, technologie, ondernemingen, bedrijfstakken, markten en groepen. Zij hebben een bijdrage geleverd aan het veranderen van de wereld en zijn met de wereld mee veranderd. Zij hebben nieuwe wegen verkend en anderen in staat gesteld ze ook te verkennen.

Al meer dan een eeuw lang bouwen we ze aan hun passie. Sommige mensen zullen ze auto’s noemen. Fiat noemt het liever ideeën. Want de passie voor ideeën kan ons ver brengen.

Een stempel op de geschiedenis

Aan het einde van de 19de eeuw ontstond de moderne auto-industrie. Vanaf het allereerste begin heeft Fiat de geschiedenis daarvan mede vormgegeven en dat doen ze tot op de dag van vandaag als een van de hoofdrolspelers in de markt en op het gebied van innovatie.

Naar de contactpagina