9
HomeFiat Professional
Een nieuwe generatie
Bedrijfswagens

Waar kunnen wij je mee helpen?

De officiële Fiat Professional dealer
van het Groene Hart!

Voor bedrijven die meer ruimte nodig hebben, zijn er de Fiat Professional bedrijfswagens. Of je nu zzp’er bent of wagenparkbeheerder van een multinational; voor elk type onderneming is een oplossing beschikbaar. Bekijk de modellen en laat je verbazen door hun veelzijdigheid. Wij hebben diverse Fiat Professional occasions in voorraad.

Ik plan graag een Fiat Professional werkplaatsafspraak

Is je Fiat Professional toe aan periodiek onderhoud? Maak dan heel eenvoudig hier een afspraak. Zijn er kleine reparaties zoals een defecte lamp of een lekke band? Kom dan gerust even langs. Wij helpen je dan direct.

Klik op de knop 'Maak nu een afspraak', selecteer een vestiging en vul de rest van het formulier. Wij plannen het onderhoud dan direct in!

Maak nu een afspraak!

Ik ben op zoek naar een auto

Profiteer je ook? Onze Fiat Professional acties

Lees wat andere Klanten vertellen

Ik ben hier terecht gekomen vanwege de aanschaf van een zakelijke auto en ondanks dat de dealer niet bij mij in de buurt zit heb ik besloten hier mijn auto te bestellen. Dit komt door de service rond de proefrit, de hulp met mijn leasemaatschappij en de klantvirendelijke benadering. Vandaar dat het ook een logische stap was om hier eerst te gaan kijken voor de aanschaf van een auto voor mijn vrouw, en ook hier zijn we geslaagd en zeer tevreden.

Mark uit Pijnacker

Altijd bij jou in de buurt AutoWinkel vestigingen

Waddinxveen / Gouda
Alphen aan den Rijn
Woerden
HomeFiat Professional