9
HomeFiat ProfessionalActiesFiat Ducato PRO
Nu vanaf
€ 18.450,-

Fiat Ducato PRO

Rijk uitgerust, scherp geprijsd!
• Rijden binnen 10 dagen
• Laadvolume tot 13m3
• Laadvermogen tot 1230kg
• Automatische Airconditioning
• Achteruitrij camera
• Alle opties die een echte PRO nodig heeft

Binnen 10 dagen rijden

Snel aan de slag? Met een bedrijfswagen uit voorraad rijd je binnen 10 dagen weg. Bekijk de actuele voorraad!

Gelimiteerde versie

De Fiat Ducato is nu tijdelijk beschikbaar als een extra rijk uitgeruste PRO versie. Deze Ducato PRO is voorzien van een tal van extra opties zoals onder andere een 2-zits bijrijdersbankautomatische airconditioningcruise controlachteruitrij camera, vaste trekhaak, volledig gestoffeerd tussenschot, volwaardig reservewiel, radio U-connect 5” touchscreen navigatie met DAB en bluetooth stuurwielbediening.

Exact op maat

Met een modelaanbod van meer dan 10.000 verschillende combinaties en versies is er altijd een Ducato die aan al jouw eisen voldoet. Maar dat is niet het enige wat hem tot de ideale keuze voor jouw bedrijf maakt: laadvermogen, ruimte, uitrusting en comfort: de Ducato biedt het allemaal, zodat jouw onderneming optimaal kan blijven draaien. De Ducato PRO biedt een laadlengte tot wel 4 Meter, laadvolume tot 13 m3 en een laadvermogen tot 1230 kg. Mocht je hier niet voldoende aan hebben dan biedt de Ducato een trekvermogen tot wel 2500 kg

Blijvende indruk

Dat fysiek werk en een stijlvol design niet samengaan, is een nog altijd wijdverbreide misvatting. De Fiat Ducato bewijst met zijn vernieuwende Italiaanse design al 35 jaar het tegendeel. Dat geldt ook voor de nieuwste generatie, die met zijn nieuwe, versterkte voorbumper, zijn zwarte grille en koplampomlijstingen en zijn sportieve nieuwe velgen overal een sterke indruk achterlaat.

Infotainmentsystemen

Geen bedrijf kan nog om de moderne technologie en de voordelen die deze te bieden heeft heen. Daarom biedt de Ducato de nieuwste infotainmentsystemen die jouw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maken. Zo is er een Uconnect™-systeem met 5-inch kleurentouchscreen, dat naar keuze kan worden uitgebreid met een DAB-ontvanger voor digitale radio. Met slimme oplossingen voor onder andere het opbergen van documenten en het aansluiten van eigen elektronica biedt het cabine-interieur ook verder al het gebruiksgemak om je werkdag zo efficiënt mogelijk te benutten.

Breed motorenaanbod

Voor elke Ducato is er een motor die perfect aansluit op wat je nodig hebt. Ongeacht waar, waarvoor en onder welke omstandigheden je de Ducato wilt inzetten. Het aanbod bestaat uit een viertal duurzame, betrouwbare en soepele 2.3 MultiJet2-dieselmotoren die uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Ze zijn standaard uitgerust met het Eco Pack en hebben een geavanceerd SCR-uitlaatsysteem, waardoor ze stuk voor stuk voldoen aan de strenge Euro 6d TEMP-emissienormen. Daarnaast maken ze gebruik van een turbocompressor met variabele geometrie, die niet alleen voor soepel oppakken bij lage toerentallen zorgt, maar ook het brandstofverbruik verder beperkt. Voor het vermogensniveau hebt u de keuze uit 120, 140, 160 en 180 pk. De Ducato PRO is uitgerust met de zuinige 120 pk motor.

Standaard voorzien van o.a.

  • 2-zits bijrijdersbank
  • Automatische airconditioning
  • Cruise control
  • Achteruitrij camera
  • Vaste trekhaak
  • Volledig gestoffeerd tussenschot
  • Volwaardig reservewiel
  • Radio U-connect 5" touchscreen navigatie met DAB en bluetooth stuurwielbediening
Nu vanaf
€ 18.450,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Ducato

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ducato staan?

Disclaimer

De Ducato PRO betreft een tijdelijk actiemodel. De actieperiode loopt zolang de voorraad strekt. De actieprijs betreft een Ducato PRO voorzien van E6D-temp motor en is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Financiering via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 6,9% Financial Lease, looptijd max 72 maanden, slotsom en aanbetaling mogelijk. Het maximaal te financieren bedrag verschilt per model. Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte

Informeer bij de dealer naar de minimale en maximale kredietbedragen, de voorwaarden en een passende offerte. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.

HomeFiat ProfessionalActiesFiat Ducato PRO