9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Doblò
Fiat Doblo
Vanaf
€ 19.195,-

Fiat Doblò

De nieuwe Doblò op brandstof
Stap in de nieuwe Fiat Doblò op brandstof, voor avontuur en functionaliteit. Met de Magic Cargo functie beschikt deze bestelbus over drie afzonderlijke stoelen voorin. Het interieur is zo ruim dat je alles mee kan nemen wat je wilt. Of het nu een roadtrip met vrienden is of een lading van de bouwmarkt, deze wagen is er klaar voor. Ontdek je volgende bestemming met vertrouwen, terwijl de Doblò je onderweg verbonden houdt met handige technologie.

De cabine van de nieuwe Doblò is tot in het kleinste detail doordacht om jouw werk zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Zo is de geluidsisolatie zeer goed om lange werkdagen achter het stuur minder vermoeiend te maken. Met de handige doorlaadfunctie kun je probleemloos lange voorwerpen vervoeren door het luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen. Als alternatief voor de bijrijdersstoel biedt de optie van een tweepersoonsbank nog meer veelzijdigheid. De middelste zitplaats kan snel worden omgetoverd tot een handig werk- of eettafeltje, waardoor deze bestelwagen zich aanpast aan jouw behoeften.

De Doblò is bovendien uitgerust met uitgebreide veiligheidssystemen, waaronder 16-actieve en passieve rij-assistentiesystemen. Deze ondersteunende systemen maken jouw werk elke rit zo veilig mogelijk. Dus waar wacht je nog op? Laat het avontuur beginnen.

Rijklaar benzine vanaf €19.195,-
Rijklaar diesel vanaf €20.195,-

Doblò op maat
Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen die aan al jouw specifieke eisen voldoet? Dan is de Doblò op maat dé ideale keuze voor jou! Met zijn brede assortiment aan modelversies, verschillende lengtes en diverse laadoplossingen biedt deze wagen altijd precies wat jij nodig hebt.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Doblò

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Doblò staan?

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Doblò