9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Doblò
Fiat Doblo
Ontworpen voor professionals
Nu vanaf
€ 12.095,-

Fiat Doblò

De Doblò draagt met trots het embleem van Fiat Professional: het onderscheidingsteken waarmee hij laat zien dat hij is gebouwd voor professionals.

Meer functionaliteit, meer mogelijkheden

Een prettige werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit. In de cabine van de Doblò gaat functionaliteit daarom hand in hand met stijl en comfort. Zo zorgt de voortreffelijke geluidsisolatie voor een ongekende rust en is het gebruiksgemak verhoogd met tal van praktische opbergvakken en de nieuwste technologie op het gebied van communicatie en navigatie. En met zijn grote, regelmatig gevormde en gemakkelijk toegankelijke laadruimte staat de al jarenlang aan de top op het gebied van ergonomie en laadcapaciteit.

Meer functionaliteit, meer productiviteit

De Doblò behoort tot de top van zijn klasse als het gaat om prestaties en ergonomie. Dat bewijst hij onder andere met de royale en regelmatig gevormde laadruimte. De tot 180 graden te openen achterdeuren en de brede zijschuifdeur die het mogelijk maakt om ook in krappe ruimtes te laden en lossen. De lage laaddrempel, het laadvolume tot 5,4 m3 en de laadlengte tot 2,17 m maken hem voor nagenoeg elke toepassing geschikt. En met een nuttig laadvermogen dat varieert van 750 tot 1005 kg biedt hij de grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

Waarom Fiat Professional Fiat Doblò Daarom Fiat Professional Fiat Doblò

  • Italiaans design
  • 5 jaar garantie
  • Ijzersterk merk
Technische specificaties
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Doblò