9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato Truck

Fiat Ducato Truck

Ducato Open Laadbak
De Ducato Truck, of terwijl de ‘Open Laadbak’ is veelzijdiger dan ooit en verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen: Enkele Cabine, Dubbele Cabine, Dropside en Kipper – allen met een lengte tot 6.7 meter en een maximaal laadgewicht van 2.1 ton. Met meer dan 10.000 personalisatiemogelijkheden stem je de nieuwe Ducato Open Laadbak volledig af op de behoeften van jouw onderneming.

Met de nieuwe generatie MultiJet3-motoren, speciaal ontwikkeld voor lichte bedrijfswagens, kun je vertrouwen op hogere prestaties, meer betrouwbaarheid, een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

De nieuwe Ducato Open Laadbak is de eerste lichte bedrijfswagen met Level 2 autonoom rijden. Hij kan zelfstandig accelereren, remmen, herstarten en de rijbaan volgen. Vertrouw dus op de veiligheid van een virtuele bijrijder. De blindehoekassistent, 360° parkeersensoren, digitale achteruitkijkspiegel, adaptive cruise control met stop&go-functie en Lane Keeping Assist maken elke autorit extra comfortabel en veilig.

Wanneer je zoekt naar een vrije parkeerplaats, helpt de nieuwe Ducato er een te vinden. Parkeerplek gevonden? De Ducato parkeert zelf automatisch in. Als bestuurder hoef je alleen maar te remmen en te accelereren.

Connectiviteit in bedrijfswagens is belangrijker dan ooit. De nieuwe Ducato is uitgerust met kwalitatieve infotainment en de nieuwste connectiviteitstechnologieën. Waaronder een 10-inch kleurendisplay en een draadloze verbinding met Apple CarPlay of Android Auto.

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato Truck