9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato
vanaf
€ 25.450,-

Fiat Ducato

Fiat Ducato​
De Fiat Ducato is de grootste bedrijfswagen van Fiat en wordt al meer dan 40 jaar geproduceerd. Dankzij het omvangrijke modelaanbod en de ontelbare mogelijkheden is er voor iedere missie een passende Ducato!
De nieuwe Ducato is de eerste lichte bedrijfswagen die level 2 autonoom rijden mogelijk maakt. De innovatieve rijassistentiesystemen waken op de achtergrond over de veiligheid en grijpen in wanneer nodig. Ze zorgen ervoor dat de Ducato zonder tussenkomst versnelt, remt, (her)start en op zijn rijstrook blijft waardoor de nieuwe Ducato een betrouwbare copiloot wordt. Daarnaast kan de nieuwe Ducato uitgerust worden met de nieuwste technologieën zoals Full LED koplampen met sequentiële knipperlichten, UConnect 10’’ radio met draadloze CarPlay/Android Auto en nog veel meer.

Nieuwe multijet-motor3 
Topprestaties, volledig betrouwbaar, lager brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot dankzij een nieuwe generatie motoren die speciaal voor lichte bedrijfswagens ontworpen zijn. Beschikbaar met  120pk, 140pk, 160pk, en 180pk aan motorvermogen. Tot wel 450 Nm aan koppel en beschikbaar met een handgeschakelde of 9-traps automatische versnellingsbak.

De grootste laadruimte in zijn segment
​Een werkpartner als geen ander: tot 2,2 ton laadvermogen en tot 17 m3 laadruimte. Hiernaast is de laadruimte ook vierkant gevormd waardoor je jouw lading gemakkelijk kan opstapelen of kant-en-klare pallets zo kan inladen. Ook heeft de Ducato de laagste tildrempel in zijn segment. Zo kun je gemakkelijk de laadruimte in- en uitstappen maar ook zwaardere objecten moeiteloos in- en uitladen.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Ducato

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ducato staan?

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato