9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato
Nieuwe Fiat Ducato
vanaf
€ 29.800,-

Fiat Ducato

Fiat Ducato​ 2024
De nieuwe Fiat Ducato heeft meer dan 10.000 personaliseringsopties en past zich zo perfect aan jouw bedrijfsbehoeften aan. De nieuwe Ducato is ook de eerste in zijn klasse met niveau 2 autonoom rijden. Onder bepaalde omstandigheden regelen de innovatieve rijassistentiesystemen van de nieuwe Ducato tijdig remmen, snelheidsaanpassing en het blijven op dezelfde rijstrook geheel zelfstandig. Dit zorgt voor een verhoogd niveau van veiligheid en gemak tijdens het rijden.

De nieuwe dieselmotor zorgt voor betere prestaties, lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot. De indrukwekkende vierkante laadruimte tot 17 m³ en het laadvermogen van 1500 kg maken veilig vervoer van grote ladingen mogelijk. Daarnaast zorgt de lage laaddrempel ervoor dat in- en uitladen lichter en ergonomischer wordt.

Connectiviteit speelt een cruciale rol in moderne bedrijfswagens, daarom biedt de nieuwe Ducato het beste infotainment en de nieuwste connectiviteitstechnologieën. Het voertuig en wagenpark worden efficiënter dankzij deze functies. Aan elk detail aan boord is gedacht om werkcomfort te bieden. Met Keyless Entry & Go, Full-LED koplampen en de praktische Eat & Work bank wordt werken onderweg nog gemakkelijker. Kortom, de Fiat Ducato brengt innovatie, prestaties en comfort samen voor jouw bedrijfssucces.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Ducato

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ducato staan?

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Ducato