9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat e-Doblò

Fiat e-Doblò

De nieuwe elektrische Doblò
E-Doblò: de elektrische bestelwagen met uitzonderlijke prestaties voor efficiënt vervoer. Met een krachtig accupakket biedt deze bestelwagen een verbazingwekkend bereik van 330 km, waardoor je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Dankzij de topsnelheid van 135 kilometer per uur ben je snel en efficiënt onderweg.

Ondanks de accu behoudt de auto dezelfde laadruimte als de verbrandingsmotorversies. Bovendien maakt de DC-snelladen functie korte laadstops mogelijk. Via een snellader is de accu in 30 minuten al 80% vol. De elektrische Doblò heeft een digitale achteruitkijkspiegel met twee achteruitkijkcamera’s voor optimaal zicht. Ook kun je gebruik maken van 16-rijassistentiesystemen die permanent over jouw veiligheid waken tijdens jouw ritten. Zo nodig grijpen deze zelfstandig in om ervoor te zorgen dat jij aan het eind van de werkdag weer veilig thuiskomt.

Ontdek de slimme functionaliteiten van de nieuwe E-Doblò die jouw gebruiksmogelijkheden aanzienlijk vergroten. Met de handige doorlaadfunctie kun je probleemloos lange voorwerpen vervoeren door het luik in het tussenschot te openen en de bijrijdersstoel neer te klappen. Als alternatief voor de bijrijdersstoel biedt de optie van een tweepersoonsbank nog meer veelzijdigheid. De middelste zitplaats kan snel worden omgetoverd tot een handig werk- of eettafeltje, waardoor deze bestelwagen zich aanpast aan jouw behoeften. Ervaar de doordachte innovaties van de nieuwe Doblò!

Rijklaar vanaf €29,690

De nieuwe E-Doblò op maat
Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen die aan al jouw specifieke eisen voldoet? Dan is de E-Doblò op maat dé ideale keuze voor jou! Met zijn brede assortiment aan modelversies, verschillende lengtes en diverse laadoplossingen biedt deze wagen altijd precies wat jij nodig hebt.

HomeFiat ProfessionalModellenFiat e-Doblò