9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat e-Ducato
Vanaf
€ 54.500,-

Fiat e-Ducato

De nieuwe Fiat e-Ducato 2024 
Ontdek de nieuwe Fiat e-Ducato: een Icoon van veelzijdigheid en prestaties. Of het nu gaat om bezorgingen, transport of avontuurlijke reizen, de E-Ducato staat garant voor betrouwbare prestaties en aanpasbare laadruimte. Met een indrukwekkend laadvermogen tot wel 1500 kg en een laadvolume van maximaal 17 m³.

De Fiat E-Ducato heeft een bereik tot 420 km en is er in 24 verschillende versies, waardoor er voor elke behoefte een geschikte optie is. Met de nieuwste technologie, efficiënte motoren en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen biedt de Ducato niet alleen kracht, maar ook gemoedsrust. De vernieuwde interieurs zorgen voor comfort en gemak, terwijl de robuuste buitenkant blijft imponeren.

Met de nieuwe E-Ducato introduceert Fiat Professional level 2 autonoom rijden in het lichte transport. Tijdig remmen, snelheid aanpassen, in dezelfde rijstrook blijven: de innovatieve rijassistentiesystemen van de nieuwe Ducato regelen het onder bepaalde omstandigheden geheel zelfstandig.

De nieuwe Fiat E-Ducato heeft vier verschillende oplaadmogelijkheden met een smart-charge-plug die zowel geschikt is voor ac- als dc-laadpunten. Zo kan hij tot wel 100 km rijbereik binnen 30 minuten bijladen. Of je nu een bezorgdienst, aannemer of bedrijfseigenaar bent, de nieuwe Fiat E-Ducato staat voor je klaar!

Modelvarianten E-Ducato
De  E-Ducato is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Bovendien zijn er ruim 10.000 personaliseringsopties mogelijk. Wij vertellen hier graag meer over in onze showroom.

Gesloten bestelwagen
Dichte bestelwagens zijn perfect voor het vervoeren van grote ladingen, beschermd tegen diefstal en alle weersomstandigheden. Ze bieden een veilige en ruime oplossing voor het transporteren van omvangrijke vrachten, waarbij zowel de inhoud als de bestuurder worden afgeschermd voor ongewenste invloeden van buitenaf. Het laadvermogen reikt tot 1.900 kg met een laadruimte tot 17m³. De dichte bestelwagen zijn beschikbaar in drie lengtes en hoogtes en in 24 indrukwekkende versies.

Rijklaar vanaf

Gesloten bestelwagen met ramen
Dichte bestelwagens zijn perfect voor het vervoeren van grote ladingen, beschermd tegen diefstal en alle weersomstandigheden. Ze bieden een veilige en ruime oplossing voor het transporteren van omvangrijke vrachten, waarbij zowel de inhoud als de bestuurder worden afgeschermd voor ongewenste invloeden van buitenaf.

Rijklaar vanaf

Platformchassis cabine
De recente chassis-cabinevarianten van de E-Ducato onderscheiden zich door hun indrukwekkende veelzijdigheid. De opties voor opbouw zijn bijna onbeperkt, waardoor er volop mogelijkheden zijn om aan verschillende behoeften te voldoen. Het laadvermogen reikt tot 4,25 ton met een maximaal gewicht van 2400 kg. De dichte bestelwagen zijn beschikbaar in vier lengtes en 14 verschillende versies.

Rijklaar vanaf

HomeFiat ProfessionalModellenFiat e-Ducato