9
HomeFiat ProfessionalModellene-Scudo
De nieuwe e-Scudo

e-Scudo

De vernieuwde e-Scudo
De gloednieuwe elektrische Scudo valt op door zijn indrukwekkende rijprestaties en een rijbereik dat kan oplopen tot 350 kilometer. Dit gaat gepaard met een vlotte topsnelheid van maar liefst 130 km per uur. Niet alleen overtreft de e-Scudo andere voertuigen op het gebied van prestaties, maar ook als het aankomt op snelle oplaadtijden. De e-Scudo reageert ongelofelijk snel en laadt in een mum van tijd op. Met behulp van een snellader is de accu al voor 80% opgeladen in slechts 30 tot 45 minuten.

Bovendien biedt de e-Scudo de nieuwste connectiviteits- en infotainmenttechnologie. Hierdoor kun je perfect inspelen op de moderne uitdagingen waar jij als ondernemer voor staat! Met een paar eenvoudige handelingen kan de bijrijdersstoel omgetoverd worden tot een kleine tafel. Ideaal voor lunchpauzes of om administratief werk te doen op een laptop of tablet. Als alternatief kun je kiezen voor een bijrijdersbank met een handig opbergvak onder de zitting. Hierdoor biedt de cabine ruimte aan drie personen, wat erg handig kan zijn voor klussen. Daarnaast beschikt de nieuwe Scudo over 13 rijassistentiesystemen die het rijcomfort en de veiligheid van de bestuurder ondersteunen, waardoor je altijd verzekerd bent van een zo veilig mogelijke reis!

Dankzij de drievoudig verstelbare bestuurdersstoel, het in hoogte als diepte verstelbare stuurwiel, de rijpositie en compacte bouw zit je altijd ontspannen achter het stuur. Zelfs tijdens lange werkdagen blijf je comfortabel rijden. Laat je niet misleiden door het compacte formaat en de hoogte van slechts 1,9 meter van de nieuwe Scudo. Deze bedrijfswagen biedt verrassend veel laadcapaciteit. Met het openen van een luik achter de bijrijdersstoel kan je de interne lengte vergroten tot wel 3,32 meter voor de Compact-bestelwagen, 3,67 meter voor de standaardversie en maar liefst 4,02 meter voor de Maxi-uitvoering.

Modelvarianten Fiat e-Scudo

De nieuwe e-Scudo is verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten die verschillen in laadvolume, lengte, laadvermogen en aantal zitplaatsen. Wij vertellen hier graag meer over in onze showroom.

Gesloten bestelwagen
Dichte bestelwagens zijn perfect voor het vervoeren van grote ladingen, beschermd tegen diefstal en alle weersomstandigheden. Ze bieden een veilige en ruime oplossing voor het transporteren van omvangrijke vrachten, waarbij zowel de inhoud als de bestuurder worden afgeschermd voor ongewenste invloeden van buitenaf.

Rijklaar vanaf € 38.400,-

Bestelwagen met dubbele cabine
De veelzijdige Fiat e-Scudo is verkrijgbaar met een dubbele cabine, wat zorgt voor extra zitplaatsen. Deze optie is niet alleen praktisch voor zakelijk gebruik, maar ook ideaal voor persoonlijke doeleinden. Met de dubbele cabine profiteer je van extra ruimte en flexibiliteit, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen werk en privé.

Rijklaar vanaf € 42.300,-

Platformcabine
De recente chassis-cabinevarianten van de Fiat e-Scudo onderscheiden zich door hun indrukwekkende veelzijdigheid. De opties voor opbouw zijn bijna onbeperkt, waardoor er tal van mogelijkheden zijn om aan verschillende behoeften te voldoen.

Rijklaar vanaf € 38.00,-

e-Scudo Combi
De e-Scudo Combi is ideaal voor grotere gezelschappen. Bij de combiversie zijn er maar liefst 9 zitplaatsen. De zitplaatsen zijn ook nog eens zeer royaal. Nodig je passagiers maar uit!
Rijklaar vanaf  € 39.504,13,-

HomeFiat ProfessionalModellene-Scudo