9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Fiorino
Fiat Fiorino
Alleen nog uit voorraad leverbaar
€ 

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino goederenvervoer
De Fiat Fiorino is de meest betaalbare bedrijfswagen in zijn klasse die functionaliteit en stijl op de eerste plaats zet. Deze behendige wagen danst door het verkeer en glijdt moeiteloos in krappe parkeerplekken, perfect voor deurbestellingen.

De Fiorino biedt een indrukwekkende laadcapaciteit tot wel 2,5 m³ en 510 kg in een compacte verpakking. Het exterieur pronkt met een vernieuwd front met hoge koplampen voor optimale zichtbaarheid. Het doordachte interieur combineert functionaliteit met gebruiksgemak. Het instrumentenpaneel is altijd goed leesbaar dankzij de permanente achtergrondverlichting. Daarnaast beschikt de wagen over een handige 5V USB-oplader in de middenconsole. Tijdens warme dagen zorgt de airconditioning voor extra rijcomfort.

De Fiorino is bovendien doordrenkt met slimme functies. De laadruimteverlichting is niet alleen vervangbaar, maar ook bruikbaar als handige looplamp. Het Uconnect™️-infotainmentsysteem met 5-inch touchscreen, Bluetooth®️ handsfree bellen, stuurwielbediening en USB/Aux-aansluitingen biedt naadloze connectiviteit en comfort. Voor nog meer gemak kun je kiezen voor navigatie en DAB digitale radio-opties.

Veiligheid staat altijd voorop tijdens jouw dagelijkse werkritten. Daarom is de Fiorino uitgerust met een uitgebreid pakket aan standaard- en optionele veiligheidsvoorzieningen voor optimale bescherming. De ESC-stabiliteitsregeling zorgt ervoor dat de wagen stabiel blijft tijdens bochten en onverwachte manoeuvres. Dit is niet zomaar een compacte bedrijfswagen, het is jouw trouwe metgezel voor avontuur en functionaliteit!
Alleen nog uit voorraad leverbaar.

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Fiorino