9
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Fiorino
Fiat Fiorino
De stijl van de nieuwste generatie
Nu vanaf
€ 12.305,-

Fiat Fiorino

De Fiorino is compact, behendig en komt overal, vanaf nu is hij nog specialer en representatiever in het segment waarvan hij de trotse pionier was. Hij combineert de ziel van een commercieel voertuig met de uitstraling van een personenwagen. Perfect bij werkzaamheden in de stad, wendbaar in het verkeer, eenvoudig te rijden en parkeren, het ideale voertuig voor bezorgen van deur tot deur. De Cargo Van voor het vervoeren van allerlei soorten goederen. Wat voor weg u ook gaat volgen, de Fiorino is er klaar voor

Exterieur

Het exterieur van de Fiorino is opnieuw ontworpen met expliciete verwijzingen naar het ontwerp van de rest van de Fiat Professional-lijn, waarbij het karakter van het model met een moderne en dynamische stijl behouden werd. Een front met hoge koplampen voor een goede zichtbaarheid en een nieuwe bumper en grill die de stijl van de auto accentueren. De Fiorino draagt met trots de badge van Fiat Professional die de sterke identiteit van het merk en toewijding aan de lichte commerciële voertuigenlijn benadrukt.

Motoren

De Fiorino is leverbaar met een viertal vlotte en zuinige Euro 6-motoren op benzine, diesel en aardgas die een hoog prestatieniveau combineren met een milieubewust karakter. De dieselmotoren zijn ook verkrijgbaar in een zuinige EcoJet-uitvoering, waarmee een verlaging van de emissies en het brandstofverbruik tot 14% mogelijk is. Voor maximaal rijcomfort in de stad kan de 1.3 MultiJet2-dieselmotor van 80 pk worden gecombineerd met een geautomatiseerde ComfortMatic-versnellingsbak.

Veiligheid

Veiligheid is een eerste vereiste wanneer u elke dag voor uw werk de weg op moet. Het uitgebreide pakket standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen van de Fiorino garandeert daarom een optimale bescherming voor zowel de bestuurder als andere inzittenden.

Waarom Fiat Professional Fiat Fiorino Daarom Fiat Professional Fiat Fiorino

  • Italiaans design
  • 5 jaar garantie
  • Ijzersterk merk
Technische specificaties
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Fiorino