9
HomeFiat ProfessionalModellenScudo

Scudo

De nieuwe Scudo
De Scudo is verkrijgbaar in vier versies en lengtes. Met zijn vier beschikbare versies en lengtes biedt de Scudo voor ieder wat wils. Of je nu een dubbele cabine nodig hebt of een gesloten cabine, de Scudo is de perfecte keuze. Deze bedrijfswagen combineert de efficiëntie van een werkvoertuig met het rijcomfort van een personenauto.

Dankzij de drievoudig verstelbare bestuurdersstoel, het in hoogte als diepte verstelbare stuurwiel, de rijpositie en compacte bouw zit je altijd ontspannen achter het stuur. Zelfs tijdens lange werkdagen blijf je comfortabel rijden. Laat je niet misleiden door het compacte formaat en de hoogte van slechts 1,9 meter van de nieuwe Scudo. Deze bedrijfswagen biedt verrassend veel laadcapaciteit. Met het openen van een luik achter de bijrijdersstoel kan je de interne lengte vergroten tot wel 3,32 meter voor de Compact-bestelwagen, 3,67 meter voor de standaardversie en maar liefst 4,02 meter voor de Maxi-uitvoering.

Met een paar eenvoudige handelingen kan de bijrijdersstoel worden omgevormd tot een kleine tafel voor de lunchpauze of om wat administratief werk op een laptop of tablet te doen. Als alternatief kun je kiezen voor een bijrijdersbank met een handig opbergvak onder de zitting. De cabine biedt hiermee plaats aan drie personen, wat handig kan zijn voor een klus. De nieuwe Scudo is uitgerust met geavanceerde technologieën die het rijcomfort en de veiligheid van de bestuurder ondersteunen. Zo ben je altijd verzekerd van een zo veilig mogelijke reis!

Modelvarianten van Fiat Scudo

De Fiat Scudo heeft drie indrukwekkende modelvarianten om uit te kiezen.

Gesloten bestelwagen
Dichte bestelwagens zijn perfect voor het vervoeren van grote ladingen, beschermd tegen diefstal en alle weersomstandigheden. Ze bieden een veilige en ruime oplossing voor het transporteren van omvangrijke vrachten, waarbij zowel de inhoud als de bestuurder worden afgeschermd voor ongewenste invloeden van buitenaf.
Rijklaar diesel vanaf € 26.800,-

Dubbele cabine
De veelzijdige Fiat Scudo is verkrijgbaar met een dubbele cabine, wat zorgt voor extra zitplaatsen. Deze optie is niet alleen praktisch voor zakelijk gebruik, maar ook ideaal voor persoonlijke doeleinden. Met de dubbele cabine profiteer je van extra ruimte en flexibiliteit, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen werk en privé.
Rijklaar diesel vanaf € 32.400,-

Platformchassis cabine
De recente chassis-cabinevarianten van de Fiat Scudo onderscheiden zich door hun indrukwekkende veelzijdigheid. De opties voor opbouw zijn bijna onbeperkt, waardoor er volop mogelijkheden zijn om aan verschillende behoeften te voldoen.
Rijklaar diesel vanaf € 28.100,-

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Scudo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Scudo staan?

HomeFiat ProfessionalModellenScudo