9
HomeFiat ProfessionalNieuwsFiat presenteert E-Ducato

Fiat presenteert E-Ducato 29 juni 2020

Fiat Professional presenteert de E-Ducato; de eerste 100% elektrische bedrijfswagen in de Fiat Professional range. De actieradius van 360 km is de hoogste in zijn klasse en snelladen is mogelijk tot wel 50 kW. Geniet van belastingvoordelen, toegang tot milieuzones, gereserveerd parkeren en vrijstelling van BPM en wegenbelasting. 

Fiscale voordelen

De E-Ducato is perfect voor bedrijven die hun mobiliteit willen verduurzamen zonder in te leveren op prestaties, laadvolume en comfort. En met de gebruikskosten zit je ook goed, want je profiteert van verschillende fiscale voordelen:

  • Vrijstelling van BPM
  • Vrijstelling van wegenbelasting
  • MIA (milieu-investeringsaftrek) en KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)
  • Lokale subsidies

Bereik en laadvermogen

De E-Ducato biedt de beste laadvolumes in zijn klasse, van 10 tot 17 m3, en een laadvermogen tot 1.950kg. De actieradius varieert, afhankelijk van het gekozen accupakket, van 220 tot 360 km (NEDC-cyclus). Er kan gekozen worden uit laadsystemen van 6,6 kW, 11 kW, 22 kW en 50 kW (snelladen).

Prijs en beschikbaarheid E-Ducato

De prijs van de Fiat E-Ducato is op dit moment nog niet bekend. Naar verwachting staat hij eind 2020 bij ons in de showroom. Wil je op de hoogte blijven wanneer er meer bekend is? Laat hieronder dan je gegevens achter.

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeFiat ProfessionalNieuwsFiat presenteert E-Ducato