9
HomeFiat ProfessionalNieuwsNieuwe Ducato van Fiat Professional nu ook als 8-trapsautomaat

Nieuwe Ducato van Fiat Professional nu ook als 8-trapsautomaat 29 mei 2024

Fiat Professional streeft naar een vermindering van de CO2-uitstoot, en dat blijkt maar weer als we kijken naar de vernieuwde Ducato. De 8-trapsautomaat zorgt voor maar liefst 10% minder CO2-uitstoot in vergelijking met de huidige Ducato met automatische transmissie. Daarnaast biedt de vernieuwde Ducato een flinke dosis rijcomfort, nu hoef je immers niet meer te schakelen.

Geoptimaliseerde schakeltijden, kwaliteit en controle
Naast een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, rijdt de 8-trapsautomaat nóg beter dan je al gewend was. Door de geoptimaliseerde schakeltijden, kwaliteit en controle neemt het rijcomfort verder toe. Dit komt doordat de koppel is toegenomen en de hydraulische accumulator die zorgt voor een snellere reactietijd en extra verfijnde werking van het start-/stopsysteem.

Nu te bestellen bij AutoWinkel
De nieuwe Ducato van Fiat Professional is jouw maatje op de weg. Of het nu voor zakelijk of vrijetijdsgebruik is, met de Ducato kun je profiteren van maximaal rijcomfort. De 8-trapsautomaat is nu te bestellen bij AutoWinkel. Zien we jou binnenkort in onze showroom?

ONTDEK DE FIAT DUCATO
HomeFiat ProfessionalNieuwsNieuwe Ducato van Fiat Professional nu ook als 8-trapsautomaat