9
HomeFiat ProfessionalNieuwsBespaar tot € 5.000 per bedrijfswagen

Bespaar tot € 5.000 per bedrijfswagen 24 april 2024

Ben jij ondernemer of heb je een non-profitorganisatie? Bij het kopen of leasen van een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfswagen heb je recht op de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Je bespaart hiermee tot wel € 5.000 per bedrijfswagen. 2024 is het laatste jaar waarin je gebruik kunt maken van SEBA, dus kom snel langs bij een van onze vestigingen. We helpen je graag met het aanvragen van jouw subsidie.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)
Vanaf dinsdag 23 april kun jij als zakelijke rijder weer subsidie aanvragen om een nieuwe, volledig uitstootvrije/emissieloze bedrijfswagen te kopen of leasen. De subsidiepercentages variëren van 7% tot 12%, afhankelijk van de grootte van je onderneming.

Om de subsidie aan te vragen is het belangrijk dat je nog geen definitieve koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten. Natuurlijk kunnen wij je volledig ontzorgen en de subsidie gemakkelijk voor je aanvragen tijdens het aankoopproces van jouw nieuwe bedrijfswagen bij AutoWinkel.

Koop alleen in 2024 je bedrijfswagen nog voordelig
Eén ding is zeker. Per 1 januari 2025 wordt alles anders. Subsidies en belastingvoordelen verdwijnen of worden aangepast. Het kan hierdoor lastig zijn om alles overzichtelijk te houden. Onze vrienden van Autocentrum Van Vliet hebben een informatieve whitepaper opgesteld. Dus, heb je behoefte aan vertrouwd advies? Download de whitepaper, zo ben je weer helemaal op de hoogte.

DOWNLOAD WHITEPAPER
HomeFiat ProfessionalNieuwsBespaar tot € 5.000 per bedrijfswagen