9
HomeFiat ProfessionalNieuwsVernieuwing van Fiat bedrijfswagens

Vernieuwing van Fiat bedrijfswagens 23 november 2023

Fiat Professional presenteert de nieuwe, 100% elektrische Doblò, Scudo en Ducato. Dit is vooral interessant gezien de komst van emissievrije zones voor bedrijfsvoertuigen in Nederlandse steden. De nieuwe generatie zet een stap voorwaarts op alle gebieden van comfort, veiligheid en technologie.

Nieuwe E-Doblò

E-Doblò: de elektrische bestelwagen met bijzondere prestaties voor efficiënt vervoer. Met een bereik van 330 km. De voorkant van de E-Doblò is opnieuw ontworpen en voorzien van nieuwe eco LED-koplampen. Het interieur is voorzien van een nieuw ontworpen stuur en nieuwe stoffen stoelbekleding. Er is veel aandacht besteed aan isolatie voor een zo comfortabel mogelijk geluidsniveau in het interieur. Bovendien biedt de Doblò nieuwe connectiviteits- en infotainmenttechnologie, waaronder de mogelijkheid om een smartphone te bedienen via toetsen op het stuurwiel of met spraak. Met een kleurendisplay van 10-inch, navigatie, radio en gekoppelde achteruitrijcamera.

Nieuwe E-Scudo

Het front van de E-Scudo oogt moderner door de Full Led-koplampen. Het interieur beschikt over een volledig nieuw instrumentenpaneel, dashboard, pookknop en een comfortabelere zitpositie. De hoogte van slechts 190 cm geeft de E-Scudo opvallend veel laadruimte tot 6,6 m3. De Scudo is verkrijgbaar in verschillende versies, lengtes en laadruimte-inrichtingen. De standaard versie biedt een elektrische rijbereik tot 224 km, de 75 kWh-variant een rijbereik van 350 km.

Nieuwe E-Ducato

Ontdek de Nieuwe Fiat E-Ducato: een icoon van veelzijdigheid en prestaties. Of het nu gaat om bezorgingen, transport of avontuurlijke reizen, de E-Ducato staat garant voor betrouwbare prestaties en aanpasbare laadruimte. Met een laadvolume van maximaal 17 m2. De vernieuwde interieurs zorgen voor comfort en gemak, terwijl de robuuste buitenkant blijft imponeren.

Werk en tijd besparen met Connected Services

Fiat Professional biedt gebruiksvriendelijke diensten aan, zoals het invoeren van bestemmingen via de smartphone in het navigatiesysteem. Met de Fiat-app zijn er verschillende functies bedienbaar, zoals de centrale deurvergrendeling, het lokaliseren van de auto en real-time meldingen bij inbraak of poging tot diefstal. Het verwarmen of verkoelen van de zitplaats voor meer comfort behoort ook tot de mogelijkheden.

Veilig de weg op

De nieuwe modellen zijn uitgerust met moderne assistentiesystemen (ADAS), zoals Full Brake Control System, Traffic Sign Recognition, Lane Departure Warning en Attention Assist en Intelligent Speed Assist. Verder heeft de E-Ducato (optioneel bij Doblò) nog Adaptive Cruise Control met stop-and-go functie, Lane Centering en Traffic Jam Assist. Deze laatste drie ADAS-systemen maken met level 2 autonoom rijden mogelijk. Dan accelereert, remt en stuurt de auto zelfstandig, rekening houdend met de verkeerssituatie, waardoor de nieuwe bedrijfswagens zeer veilig zijn.

Op zoek naar een splinternieuwe wagen voor je bedrijf? Duik in ons uitgebreide assortiment of plan een afspraak in voor deskundig advies.

Ga naar onze voorraad

HomeFiat ProfessionalNieuwsVernieuwing van Fiat bedrijfswagens