9
HomeFiat ProfessionalFiat Professional onderhoud

Fiat Professional onderhoud

Bij AutoWinkel kun je altijd terecht voor onderhoud, APK of reparatie, wat de leeftijd van je auto ook is. Onze klanten profiteren van een uitgebreid servicepakket en we zorgen ervoor dat je veilig rijdt tegen zo min mogelijk kosten. Met onze all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent.

Reparatie van je Fiat Professional? Wij streven ernaar de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Als je bijvoorbeeld niet meteen nieuwe onderdelen wil laten gebruiken, dan kijken wij of gebruikte materialen een goed alternatief zijn.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Wij begrijpen dat het niet altijd uitkomt om naar onze garage te komen. Daarom komen wij je auto graag halen. Als het nodig is, wisselen we de auto dan om voor een leenauto. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

GARANTIE

Bij de aankoop van een nieuwe Fiat bedrijfswagen is een fabrieksgarantie van 2 jaar inbegrepen. Ook heb je 2 jaar lakgarantie en 8 jaar carrosseriegarantie.

EXTRA GARANTIE – MAXIMUM CARE

Het is mogelijk om uit te breiden met een aanvullende garantie met Maximum Care van Mopar Vehicle Protection, dit beschermt je voertuig tot en met 5 jaar na eerste registratie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

FIAT PRO PAS: APK + HULP BIJ PECH ONDERWEG

Werknemers zijn belangrijk voor het bedrijf. Vooral degene die de meeste meters maakt: jouw Fiat bedrijfswagen. Het is dan ook van belang dat jouw bedrijfswagen de beste service krijgt. Bij ons krijg je bij de APK keuring de Fiat Pro Pas waarmee je recht hebt op een jaar hulp bij pech onderweg in heel Europa. En dat voor € 65,70 (exclusief BTW en afmeldkosten) per jaar. Dus maak nu snel een afspraak bij één van de vestigingen van AutoWinkel.

Mocht je auto nog niet toe zijn aan APK, maar je wilt wel een Fiat Pro Pas afsluiten, dan kan dat natuurlijk. Je kunt dan later op vertoon van je pas aanspraak maken op de APK keuring. Voor meer informatie, bekijk de brochure en de algemene voorwaarden.

De service-adviseurs en monteurs van AutoWinkel staan voor je klaar om je auto van de beste service te voorzien.

Werkplaatsafspraak plannen
HomeFiat ProfessionalFiat Professional onderhoud