9
HomeFiat

Waar kunnen wij je mee helpen?

De officiële Fiat dealer
van het groene hart!

AutoWinkel is officiëel Fiat dealer van regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Gouda / Waddinxveen. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe Fiat, Fiat occasions of onderhoud in onze Fiat garage.

Natuurlijk vind je op onze website al een goede indruk van al onze Fiat modellen. Je kunt zowel nieuwe als tweedehands Fiat modellen bekijken en nader kennismaken met alle specificaties van elke auto. Dit helpt je uiteraard ook om een goede keuze te maken uit alle Fiat modellen als je nog niet precies weet wat je zoekt. Er zijn immers veel verschillende Fiat modellen beschikbaar en het is belangrijk dat de auto goed past bij wat jij nodig hebt. Kom je er niet helemaal uit? Dan luisteren wij natuurlijk graag naar je wensen, zodat wij met je mee kunnen denken over welk Fiat model het best bij jou past. 

Ik plan graag een Fiat werkplaatsafspraak

Is je Fiat toe aan periodiek onderhoud? Maak dan heel eenvoudig hier een afspraak. Zijn er kleine reparaties zoals een defecte lamp of een lekke band? Kom dan gerust even langs. Wij helpen je dan direct.

Klik op de knop 'Maak nu een afspraak', selecteer een vestiging en vul de rest van het formulier. Wij plannen het onderhoud dan direct in!

Maak nu een afspraak!

134 Fiat voertuigen op voorraad naar een auto

Profiteer je ook? Onze Fiat acties

Lees wat andere klanten vertellen

Viabovag.nl online zoektocht begonnen naar een jonge Fiat 500. Bij autowinkel Woerden uitgekomen. Daar staat een mooie maar hoe gaat dat in een lockdown? Online formulier ingevuld en nog binnen no-time John aan de lijn. Waar woont u? Sleeuwijk 45 autominuten verder, geen probleem, morgen komt Oscar naar u toe, u kunt dan proefrijden en wij kijken naar uw inruiler! Wat een service en creativiteit! Oscar, een keurige jongeman koffie aangeboden terwijl mijn vrouw ging proefrijden! Inruiler bekeken en de deal rond kunnen maken! Ergens volgende week halen! Geen opdringerige praktijken, erg prettig allemaal!

Romke uit Sleeuwijk

Altijd bij jou in de buurt AutoWinkel vestigingen

Waddinxveen / Gouda
Alphen aan den Rijn
Woerden
HomeFiat