9
HomeFiatActiesFiat 500e Subsidie Verdubbelaar

Fiat 500e Subsidie Verdubbelaar

Reserveer alvast je elektrische Fiat 500
en profiteer als één van de eersten van de Fiat Subsidie Verdubbelaar

Kom bij ons langs of neem contact op en reserveer alvast jouw elektrische Fiat 500 Hatchback, Cabriolet of 3+1.
Wij informeren je graag over het actuele aanbod binnen de subsidie voorwaarden.

Neem contact op met één van onze vestigingen voor meer informatie en reserveer alvast je elektrische Fiat 500.
Contact

Vanaf 10 januari 2023 kunnen kopers van elektrische auto’s via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de subsidie voor elektrische personenauto’s voor particulieren aanvragen.
De overheidssubsidie bedraagt € 2.950,- incl. BTW. Fiat verdubbelt deze subsidie tot en met 31 januari 2023 tot € 5.900,- (mits de overheidssubsidie beschikbaar is).
De subsidie verdubbelaar is bij Private Lease reeds opgenomen in het maandbedrag, deze wordt niet separaat uitgekeerd.

Toelichting subsidieregeling
Dankzij de subsidie in 2023 op elektrische personenauto’s stap je straks voordelig in een nieuwe of gebruikte elektrische Fiat 500. Vrijwel alle uitvoeringen vallen voor wat betreft aanschafprijs en WLTP actieradius binnen de gestelde voorwaarden van de subsidieregeling. Met je reservering maak je je interesse in een elektrische Fiat 500 kenbaar. We maken een afspraak om jouw ideale elektrische Fiat 500 samen te stellen en de interesse om te zetten in een uiterst scherp aanbod. Nadat je akkoord bent kun je een koop- of private leasecontract afsluiten en helpen we met het indienen van de de subsidieaanvraag.

Actievoorwaarden en disclaimer

Subsidie disclaimer

De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Fiat Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden voor toekenning van deze overheidssubsidie, of eventuele wijzigingen in de regeling.

Wettelijke kennisgeving
Foto kan afwijken van de werkelijkheid.

Getoonde prijzen zijn inclusief btw, bpm en rijklaarmaakkosten. Aanbod voorbehouden voor kopende particuliere klanten of private lease via Leasys. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.
De subsidie verdubbelaar is bij Private Lease reeds opgenomen in het maandbedrag, deze wordt niet separaat uitgekeerd.

HomeFiatActiesFiat 500e Subsidie Verdubbelaar