9
HomeFiatFiat dealer Gouda

Fiat dealer Gouda

AutoWinkel is de officiele Fiat dealer van regio Gouda. Onze showroom en Fiat garage bevinden zich aan de Coenecoop 143 in Waddinxveen. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Fiat modellen, Fiat occasions, onderhoud en reparatie.

Nieuwe Fiat’s

Bent je op zoek naar een nieuwe Fiat? Kom gerust langs in onze showroom, waar wij alle Fiat modellen presenteren. Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen je graag op weg. Ook ben je van harte welkom om een van onze Fiat modellen te proefrijden.

Bekijk onze Fiat acties

Fiat occasions

Wij hebben een uitgebreid aanbod gebruikte Fiat auto’s. Onze geselecteerde Autoexpert modellen zijn standaard voorzien van de volgende voordelen:

  • 6 maanden volledige garantie (uitbreidbaar naar 12 of 24 maanden)
  • 12 maanden mobiliteitshulp
  • 12 maanden ServicePlus Pas
  • Nationale Auto Pas
  • Controle op 85 punten
  • 14 dagen omruilgarantie
  • Coupon voor gratis APK
  • Een aantrekkelijke financiering

Met een uitgebreid aanbod in onze 3 vestigingen zit er altijd een gebruikte Fiat voor je tussen. Vind je niet wat u zoekt? Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Bekijk onze Fiat occasions

Fiat garage

AutoWinkel is officieel Fiat garage van de regio Woerden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Je kunt bij ons terecht voor alle reguliere onderhoudsbeurten, APK keuringen maar ook reparaties. Naast een Fiat garage valt ook een schadebedrijf binnen onze groep, daarom kunnen wij je ook bij schades aan je Fiat snel en vakkundig helpen.

Fiat onderhoud

Welke leeftijd je Fiat ook heeft, hij is bij onze monteurs in goede handen. Wij streven er altijd naar de kosten van reparaties en onderhoud zo laag mogelijk te houden. Onderhoud geschied bij ons volgens scherpe all-in pakketprijzen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Maak een werkplaatsafspraak

“Reparatie en onderhoud met de complimenten van AutoWinkel”

Fiat private lease

Steeds meer mensen kiezen voor Fiat Private Lease. Voor een vast bedrag per maand besteed je de investering, administratie en het risico op waardevermindering volledig uit. Alleen de brandstofkosten betaal je zelf.

Bekijk Fiat private lease

Fiat bedrijfswagens

Als officieel Fiat Professional dealer kun je bij AutoWinkel ook terecht voor Fiat bedrijfswagens.

Over AutoWinkel

Bij Autowinkel Waddinxveen ben je voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK en reparatie. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In 2006 zijn wij gestart als Fiat dealer en in 2010 zijn we officieel Alfa Romeo dealer geworden. In 2016 kwamen daar ook de merken Jeep en Abarth bij.

Locatie

HomeFiatFiat dealer Gouda