9
HomeFiatModellenFiat 500
Fiat 500
Iconisch design
Alleen uit voorraad leverbaar

Fiat 500

Ontmoet de ultieme hybride stadsauto: de Fiat 500 & 500C! Met zijn iconische design en charmante persoonlijkheid verovert de Fiat 500 moeiteloos harten, straten en parkeerplaatsen. Deze compacte krachtpatser brengt plezier en functionaliteit samen, waardoor elke rit in de stad of op de snelweg een onvergetelijke ervaring wordt. De auto rijdt soepel, vlot en stuurt erg lekker. De Fiat 500 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Daarom zijn het design en interieur van de Fiat 500 vernieuwd. Het knusse interieur ademt de Italiaanse flair. En ook de technologie is weer helemaal up-to-date. Voor een echte perfectionist kan het immers altijd beter. Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay. De slimste en veiligste manier om je smartphone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van je Fiat 500. Zien we jou binnenkort rijden in deze tijdloze blikvanger?
Alleen nog uit voorraad leverbaar.

Fiat 500 versies

De Fiat 500 is te verkrijgen als Hatchback en Cabrio.

Fiat 500 Hatchback
Ontdek de charme van de Fiat 500 Hatchback. De Fiat 500 is geliefd om zijn retro-ontwerp, een gezellig interieur en stijlvolle uitstraling. Met zijn compacte formaat is deze auto perfect voor stadsavonturen. Met de cabrio-uitvoering waan je je helemaal in het goede Italiaanse leven. Ontdek vandaag nog waarom deze auto een tijdloze favoriet is.

Fiat 500 Cabrio
De allereerste Fiat 500 Cabrio is een zegen. Met zijn opklapbaar dak biedt deze cabriolet het genot van open rijden. Kies uit een stijlvolle beige, rode of zwarte kap. Met moderne eigenschappen en een eigentijds ontwerp vormt deze elektrische cabrio een perfecte balans tussen klassieke charme en vernieuwing.

De Fiat 500 uitvoeringen

De Fiat 500 is er in twee uitvoeringen. Laat je informeren door onze verkoopadviseur en bewonder en ervaar welke uitvoering het best past van jouw wensen.

Fiat 500
Ga op avontuur in het Italiaanse icoon, de Fiat 500. Een ideale stadsauto, met gemakkelijke wendbaarheid en efficiënte prestaties.

Fiat 500 Dolcevita 
Ervaar puur rijplezier met de Fiat 500 Dolcevita. In deze auto komen elegantie en innovatie samen. Geniet van het comfortabele interieur met luxe, zwarte bekleding, en de wendbaarheid. Ideaal voor in de stad. Met de technologische snufjes, zoals infotainment-opties en connectiviteitsfuncties, is elke autorit aangenaam. Samengevat, de 500 Dolce Vita is de meest complete all-in topuitvoering en brengt plezier, elegantie en functionaliteit samen.

Fiat 500 Dolcevita Finale

 

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

HomeFiatModellenFiat 500