9
HomeFiatModellenFiat 500
Fiat 500
Iconisch design
Vanaf
€ 17.990,-
Private lease
€ 209,-

Fiat 500

Ontmoet de ultieme hybride stadsauto: de Fiat 500 & 500C! Met zijn iconische design en charmante persoonlijkheid verovert de Fiat 500 moeiteloos harten, straten en parkeerplaatsen. Deze compacte krachtpatser brengt plezier en functionaliteit samen, waardoor elke rit in de stad of op de snelweg een onvergetelijke ervaring wordt. De auto rijdt soepel, vlot en stuurt erg lekker. De Fiat 500 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Daarom zijn het design en interieur van de Fiat 500 vernieuwd. Het knusse interieur ademt de Italiaanse flair. En ook de technologie is weer helemaal up-to-date. Voor een echte perfectionist kan het immers altijd beter. Navigeren, bellen, berichten versturen en ontvangen, muziek luisteren. Maar wel gewoon met ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay. De slimste en veiligste manier om je smartphone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van je Fiat 500. Zien we jou binnenkort rijden in deze tijdloze blikvanger?

Fiat 500 versies
De Fiat 500 is te verkrijgen als Hatchback en Cabrio.

Fiat 500 Hatchback
Ontdek de charme van de Fiat 500 Hatchback. De Fiat 500 is geliefd om zijn retro-ontwerp, een gezellig interieur en stijlvolle uitstraling. Met zijn compacte formaat is deze auto perfect voor stadsavonturen. Met de cabrio-uitvoering waan je je helemaal in het goede Italiaanse leven. Ontdek vandaag nog waarom deze auto een tijdloze favoriet is.

Rijklaar vanaf €17.990

Fiat 500 Cabrio
De allereerste Fiat 500 Cabrio is een zegen. Met zijn opklapbaar dak biedt deze cabriolet het genot van open rijden. Kies uit een stijlvolle beige, rode of zwarte kap. Met moderne eigenschappen en een eigentijds ontwerp vormt deze elektrische cabrio een perfecte balans tussen klassieke charme en vernieuwing.

Cabrio rijklaar vanaf €20.990

De Fiat 500 uitvoeringen
De Fiat 500 is er in diverse uitvoeringen. Laat je informeren door onze verkoopadviseur en bewonder en ervaar welke uitvoering het best past van jouw wensen. Bekijk hier alvast welke leuke modellen er zijn.

Fiat 500 Dolcevita
Ervaar puur rijplezier met de Fiat 500 Dolcevita. In deze auto komen elegantie en innovatie samen. Geniet van het comfortabele interieur met luxe, zwarte bekleding, en de wendbaarheid. Ideaal voor in de stad. Met de technologische snufjes, zoals infotainment-opties en connectiviteitsfuncties, is elke autorit aangenaam. Je kunt kiezen tussen benzine- en hybrideversies. Samengevat, deze compacte krachtpatser brengt plezier, elegantie en functionaliteit samen.

Rijklaar vanaf €20.990
Cabrio rijklaar vanaf €24.139

Fiat 500 RED
Ontdek de opvallende en milieubewuste Fiat 500 RED. Deze uitvoering is een opvallende verschijning. Uniek voor RED is het verfijnde ontworpen interieur. En de RED uitingen in het zicht op de 15 inch velgen. De “Red” in zijn naam verwijst naar een speciale editie voor het goede doel (RED). Bij aankoop steun je wereldwijd lokale gezondheidsprogramma’s van de stichting RED, waaronder de strijd tegen Aids.

Rijklaar vanaf €20.990
Cabrio rijklaar vanaf €23.990

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

HomeFiatModellenFiat 500