9
HomeFiatModellenFiat 500 E
Vanaf
€ 28.990,-
Private lease
€ 375,-

Fiat 500 E

De nieuwe Fiat 500e won de titel ‘Elektrische auto van het jaar 2022’ vanwege zijn populariteit, laadsnelheid en aantrekkelijke prijs. De Fiat 500e is er in diverse uitvoeringen, ook als cabrio en met extra deur. Profiteer met de Fiat 500e van uitstekend rijgedrag en een zeer korte laadtijd. Binnen 5 minuten is de accu voldoende opgeladen om 50 kilometer te rijden. En in 35 minuten is de auto voor 80% geladen. Met deze Fiat 500e rijd je tot 320 kilometer elektrisch en in de stad zelfs tot 460 kilometer. De nieuwe Fiat is zeer veilig. Standaard beschikt de Fiat 500e over innovatieve rijassistentiesystemen die Level 2 autonoom rijden mogelijk maken. Dit houdt in dat de auto is uitgerust met diverse camera’s en sensoren die actief het verkeer in de gaten houden, waarschuwen voor gevaar en automatisch kunnen ingrijpen. De ADAS-systemen nemen onder bepaalde omstandigheden functies als aanpassen van de snelheid en remmen over om het rijden zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Dankzij de Lane Centering blijft de auto automatisch in het midden van de rijstrook. De 17-inch lichtmetalen velgen, de pijlvormige LED-richtingaanwijzers op de voorspatborden en het optionele premium zijdezachte dashboard staan de nieuwe 500 buitengewoon goed. De hoogste tij om deze iconische stadsauto bij AutoWinkel te komen ontdekken?

Fiat 500e versies

De Fiat 500e is verkrijgbaar in de versies Hatchback, Cabrio en 3+1.

Fiat 500e Hatchback
De Fiat 500e is geliefd om zijn retro-ontwerp en stijlvolle uitstraling. Door zijn kleine formaat is deze auto perfect voor stadsverkeer en smalle straatjes. Profiteer met de Fiat 500e ook van uitstekend rijgedrag en een zeer korte laadtijd. Binnen 5 minuten is de accu voldoende opgeladen om 50 kilometer te rijden.

Fiat 500e Cabrio
De kenmerkende stijl van Fiat 500, alleen dan met een compleet nieuwe elektrische ervaring: de Fiat 500e Cabrio. Dit is de eerste open elektrische auto met vier zitplaatsen. Open de in zwart, grijs of blauw verkrijgbare linnenkap en waan je helemaal in het goede Italiaanse leven. La dolce vita!

Fiat 500e 3+1 
De Fiat 500e 3+1 begroet je met zijn innovatieve ‘Magic Door’, die je doet denken aan het originele model uit 1957. Dit unieke rechterachterportier opent naar achteren, waardoor er bij het gelijktijdig openen van het rechtervoorportier een ruime toegang voor de passagiers op de achterbank ontstaat. Stap gemakkelijk in!

Fiat 500e uitvoeringen

Lees hieronder welke uitvoeringen er zijn. Maar kom vooral naar onze showroom en laat je informeren door onze verkoopadviseur over de diversiteit aan uitvoeringen.

Fiat 500e La Prima
La Prima is de meest complete versie van de nieuwe 500 en brengt het beste van comfort en technologie samen. Dit Italiaanse icoon creëert een intense audio-ervaring! Het JBL audiosysteem zorgt voor een meeslepende muzikale ervaring tijdens een autorit.

Hatchback rijklaar vanaf €38.990
La Prima Cabrio rijklaar vanaf €41.990
La Prima 3+1 (extra deur) rijklaar vanaf €39.990

Fiat 500e RED
Ontdek de opvallende en milieubewuste Fiat 500e RED. Deze uitvoering is een opvallende verschijning in de wereld van elektrische voertuigen. Uniek voor RED is het verfijnde ontworpen interieur. En de RE- uitingen in het zicht op de 15-inch velgen. De “RED” in zijn naam verwijst naar een speciale editie voor het goede doel (RED). Bij aankoop steun je wereldwijd lokale gezondheidsprogramma’s van de stichting RED, waaronder de strijd tegen Aids.

Hatchback rijklaar vanaf €28.990
Cabrio rijklaar vanaf €30.990

Interesse in een proefrit in de Fiat 500e? 

Jouw nieuwe Fiat 500e zelf ervaren tijdens een proefrit? Plan direct een gratis proefrit in!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeFiatModellenFiat 500 E