8.9
HomeFiatModellenFiat 500e
Nu in de showroom!
De elektrische Fiat 500e
Nu vanaf
€ 24.900,-
Private lease
€ 375,-

Fiat 500e

De nieuwe elektrische Fiat 500e

  • Exclusieve “La Prima” uitvoering nu al te reserveren
  • Actieradius van 320km
  • Geleverd met 85 kW-snellader
  • De eerste urban auto die geschikt is voor autonoom rijden niveau 2
  • Hatchback is voorzien van een panoramisch zonnedak
  • Prijs vanaf € 24.900 inclusief Easy Wallbox

Met de Fiat 500e breekt een nieuw tijdperk aan. Een tijdperk waarin mobiliteit duurzamer, meer verbonden en autonomer wordt.  Deze derde generatie Fiat 500 loopt hierin voorop. Ook wat betreft design en rijplezier.

De beste actieradius

Met een actieradius van 320km kun je zorgeloos op weg. Je rijdt hiermee zonder tussenstops van Antwerpen naar Groningen. Wil je toch verder rijden? De Fiat 500e is voorzien van een snellaadsysteem waarmee je binnen korte tijd weer op pad kunt.

Korte laadtijd

Dankzij het 85 kW-snellaadsysteem kan de Fiat 500e in zeer korte tijd worden opgeladen. Binnen 5 minuten is de accu voldoende opgeladen om 50 kilometer te kunnen rijden. En in 35 minuten is de auto weer voor 80% geladen.

Uitstekend rijgedrag

De nieuwe Fiat 500e is uitgerust met drie rijmodi: Normal, Range en Sherpa. De Normal modus benadert zoveel mogelijk het rijden met een normale verbrandingsmotor. De Range modus activeert het rijden met één pedaal. Hierdoor remt de auto automatisch af als je het pedaal loslaat en laadt de accu bij. De Sherpa modus zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik.

De Fiat 500e is de eerste auto in zijn klasse die autonoom kan rijden volgens niveau 2. Dit houdt in dat de auto is uitgerust met diverse camera’s en sensoren die actief het verkeer in de gaten houden, waarschuwen voor gevaar en automatisch kunnen ingrijpen. Dankzij de Lane Centering blijft de auto automatisch in het midden van de rijstrook. De Intelligent Adaptive Cruise Control remt en versnelt de auto automatisch af op basis van andere weggebruikers.

Prijs en reserveren

De prijs van de Fiat 500e zal beginnen bij € 24.900. Je kunt de gelimiteerde Fiat 500e ‘La Prima’ uitvoering nu al reserveren. Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Direct contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Fiat Fiat 500e Daarom Fiat Fiat 500e

  • 100% elektrisch
  • Duurzame materialen
  • Autonoom rijden niveau 2
Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

HomeFiatModellenFiat 500e