9
HomeFiatModellenFiat 500X
Fiat 500X
Ruime crossover met klasse
Alleen uit voorraad leverbaar

Fiat 500X

Stap binnen in de wereld van veelzijdigheid en avontuur met de Fiat 500X. Deze eigenzinnige crossover combineert Italiaanse elegantie met moderne functionaliteit. Met zijn stoere design valt de Fiat 500X direct op. De ruimte in het interieur van de Fiat 500X is flexibel. Of je nu met vrienden op pad gaat of bagage moet meenemen voor een weekendje weg, de aanpasbare interieurindeling biedt voldoende ruimte en comfort. De wereld verandert in hoog tempo en het verkeer ook. De 500X biedt daarom de allernieuwste voorzieningen op het gebied van veiligheid. Zo zijn alle versies standaard uitgerust met actieve rijbaanbewaking en intelligente snelheidsbegrenzing. Dit laatste systeem is in staat verkeers- en matrixborden met de maximumsnelheid te herkennen, waarbij je met een druk op de knop de rijsnelheid aan het plaatselijke limiet kan aanpassen. Apps, vrienden en muziek: met de nieuwe 500X blijf je altijd connected onderweg. Alle versies zijn standaard uitgerust met een Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-kleurentouchscreen, Apple CarPlay en ondersteuning van Android Auto™.  De nieuw ontworpen voor-en achterbumper versterkt het stoere karakter van de 500X. Het vernieuwde interieur zorgt voor nog meer elegantie en comfort. Kom jij deze veelzijdige auto in onze showroom bekijken? De Italiaanse koffie staat klaar.
Alleen nog uit voorraad leverbaar.

Fiat 500X uitvoeringen

De Fiat 500X is er in uiteenlopende fraaie uitvoeringen. Lees hieronder welke uitvoeringen er zijn.
Maar kom vooral naar onze showroom en laat je informeren door onze verkoopadviseur over de diversiteit aan modellen.

Fiat 500X Hatchback
De Fiat 500X is een stijlvolle en ruime, sportieve cross-over. Met zijn moderne design, geavanceerde technologie en comfortabele interieurs biedt de 500X een unieke rijervaring. Waarbij veiligheid voorop staat. Het model is standaard uitgerust met diverse rijassistentiesystemen. Hij herkent de belangrijkste verkeersborden langs de weg en waarschuwt wanneer je harder rijdt dan toegestaan. Dit maakt het rijden in deze SUV behalve veilig ook erg comfortabel.

Fiat 500X Sport
De Fiat 500X Sport straalt de sportlook uit. Door de dubbele verchroomde uitlaat, de Sport-badge op het spatbord en de grote 18-inch lichtmetalen velgen. Met zijn moderne design, geavanceerde technologie en comfortabele interieurs biedt de 500X Sport een sportieve rijervaring.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500X

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500X staan?

HomeFiatModellenFiat 500X