9
HomeFiatModellenFiat Panda
Fiat Panda
Praktisch en stijlvol
Alleen uit voorraad leverbaar

Fiat Panda

Al 40 jaar een icoon en indrukwekkender dan ooit, de Fiat Panda combineert de praktische eigenschappen van een vijfdeurs hatchback met een ruim-design. Het is een echte crossover met het comfort van een stadsauto. Naast de stijlvolle kleuren voor de buitenkant zijn er bijpassende stoffen voor het interieur beschikbaar. Zo maak je jouw Panda helemaal naar eigen wens. De Panda is beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals Urban en Cross, zo biedt hij voor elk wat wils. Ondanks zijn bescheiden exterieurafmetingen is de Panda uiterst praktisch en ruim.
Alleen nog uit voorraad leverbaar.

De Fiat Panda uitvoeringen

Ontdek de ultieme vrijheid met de Fiat Panda! Met een drietal te gekke uitvoeringen om uit te kiezen, vind je zeker jouw perfecte match. Personaliseer jouw rit en kies de Panda die bij jouw stijl past.

Fiat Panda
Ontdek de toekomst van rijden met de nieuwe Fiat Panda Hybrid! Met 40 jaar erfgoed en een innovatieve hybride-aandrijving is de Panda Hybrid een icoon dat zichzelf opnieuw uitvindt. De compacte afmetingen maken hem wendbaar en praktisch, ideaal voor drukke straten en krappe parkeerplekken. Met zijn geavanceerde MHEV-technologie is de Panda Hybrid niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Stap in en geniet van het moderne infotainmentsysteem, de connectiviteitsfuncties en het tijdloze design. Rijd de toekomst tegemoet in stijl met de nieuwe Fiat Panda Hybrid!

Fiat Panda Urban
De Panda Urban is de perfecte uitvoering om de stad te verkennen.

Fiat Panda Cross
Ontdek avontuur met de gedurfde uitvoering de Fiat Panda Cross! Met krachtige 4×4-aandrijving en stoere uiterlijk is de Panda Cross klaar voor elk terrein. Of je nu de stadsstraten verlaat voor een weekendje weg of de wildernis intrekt voor een onvergetelijke reis, de Panda Cross staat altijd paraat. Met moderne technologieën, een ruim interieur en eigentijds design biedt de Panda Cross comfort en connectiviteit, zelfs als je ver van de gebaande paden bent. Onder de motorkap vind je geavanceerde technologieën die niet alleen zorgen voor indrukwekkende prestaties, maar ook voor een efficiënte en zuinige rit. Met zijn wendbaarheid en terreincapaciteiten biedt de Panda Cross je de vrijheid om te gaan waar je maar wil. Laat het avontuur beginnen!

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Panda

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Panda staan?

HomeFiatModellenFiat Panda