9
HomeFiatModellenFiat Pandina

Fiat Pandina

Fiat Pandina
AutoWinkel laat je graag iets leuks zien: de Pandina! Het is een speciale variant van de Fiat Panda, die staat voor eenvoud, creativiteit en functionaliteit. Met een nieuw, digitaal 7-inch display met drie grafische modi en een gaaf stuurwiel. Bovendien kun je genieten van het nieuwe 7-inch Radio DAB-touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Een mooie verschijning
Het uiterlijk van de Fiat Pandina is verrijkt met speelse details,. Het nieuwe, witte dashboard en de stoelen met ‘Pandina’- logo, de dubbele gele stiksels en witte details zijn prachtig. Bovendien zijn de gebruikte Seaqual-garen afkomstig van grondstoffen uit zee-afval. En die speelse details, zoals het gezicht van een kleine panda op het spatbord, maken de Pandina extra leuk! Je kan kiezen uit mooie lakkleuren als Gelato White, Cinema Black, Passione Red, Italia Blue en Positano Yellow. Of ga je voor een tweekleurige uitvoering met een contrasterend zwart dak?

Zeer veilig
De Pandina is de veiligste en meest technologische Panda ooit. Zo helpt de rijbaanassistentie je om jouw auto in de rijstrook te houden.  Het Advanced Emergency Braking System helpt kop-staartbotsingen te voorkomen. De Drowsy Driver Detection waarschuwt je wanneer je moe en minder alert bent. En zo zijn er nog tal van handige rijassistentiesystemen als Traffic Sign Recognition, parkeersensoren en Cruise Control. Zo ga jij veilig de weg op!

Italiaanse liefde
Op 29 februari 2024 was de introductie, precies zoals de eerste Panda dat deed in 1980. De Pandina is niet zomaar een auto, het is een eerbetoon aan de liefde van Italianen voor de Fiat Panda. ‘Pandina’ is eigenlijk de bijnaam die Italianen aan de auto hebben gegeven. En wist je dat de Panda de enige hybride auto is in het A-segment van importeur Stellantis? Fiat heeft in 44 jaar al meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. Dat zegt wel wat!

Ben je enthousiast?
Nou, je hoeft niet lang te wachten, want deze zomer is de speciale Pandina-uitvoering al bij ons te bestellen! Dus zet het alvast in je agenda en kom hem snel bewonderen bij één van onze vestigingen in Waddinxveen, Woerden of Alphen aan den Rijn.

HomeFiatModellenFiat Pandina