9
HomeFiatModellenFiat Topolino
Nu beschikbaar vanaf
€ 9.890,-

Fiat Topolino

Fiat Topolino

Bij AutoWinkel zijn we trots op de gloednieuwe Fiat Topolino. De vrolijke elektrische stadsauto met een sprankelende dosis Dolce Vita. De ideale auto voor korte afstanden in een stedelijk gebied. Geen uitstoot, minder ruimtegebruik en minder geluid: de nieuwe Topolino heeft alles voor duurzame vrijheid in de stad. Een coole auto voor iedereen, zelfs voor jongeren. Het model mag bestuurd worden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat of rijbewijs-B. De Topolino is er in twee smaakvolle versies: de gesloten Topolino en de open Topolino Dolcevita. Beiden versies stralen  één kleur, één wielontwerp en één interieurstijl uit, wat hen een uniek karakter geeft. Zowel de gesloten als de open versie zijn uitgerust met de praktische Dolcevita Box, ideaal om je spullen in op te bergen. De retro chroom spiegels versterken de klassieke charme.

Twee versies
Ontdek de twee unieke versies van de Fiat Topolino: de gesloten Topolino en de open Topolino Dolcevita.

Fiat Topolino
De gesloten Fiat Topolino biedt subtiel maatwerk om het zomerse, Rivièra-karakter nog verder te benadrukken. Als extra optie kun je een handige douche toevoegen, ontworpen voor na een dagje strand. Personaliseer het uiterlijk naar wens met houtsticker-effecten op de deuren en geniet van de handige dakzonwering.

Topolino Dolcevita
Met de Topolino Dolcevita krijgt het open model een speelse twist. Voor dit model zijn er streepstickers beschikbaar, die het dak een zomertent-look geven, wat een vleugje Dolce Vita toevoegt. Opvallende details zijn onder meer de Dolce Vita-dorpels en het deurkoord.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Topolino Base / Dolcevita | Levering Q4 2024, Q1 2025 | Actieradius 75km

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Topolino Base / Dolcevita | Levering Q4 2024, Q1 2025 | Actieradius 75km staan?

HomeFiatModellenFiat Topolino