9
HomeFiatNieuwsDe volledig elektrische Fiat 500 komt eraan ⚡

De volledig elektrische Fiat 500 komt eraan ⚡ 9 maart 2020

De derde generatie Fiat 500 is gepresenteerd: De volledig elektrische Fiat New 500! Dit kroonjuweel beschikt over een ruime actieradius van 320km, waardoor je onbezorgd op weg kunt. Dankzij de snellader is de accu binnen 35 minuten 80% opgeladen. De New 500 bied meer ruimte dan zijn voorgangers, maar is nog steeds een echte 500! Wil je op de hoogte blijven en als eerste proefrijden zodra de elektrische Fiat 500 in onze showroom staat? Meld je dan aan via het formulier. De exclusieve ‘La Prima’ openingseditie is nu al te reserveren.

Ja, ik wil als eerste proefrijden!

nieuwe fiat 500 elektrisch naast oude model

De beste actieradius, korte laadtijd en uitstekend rijgedrag

Bij het ontwerpen van de Elektrische Fiat 500 is gefocust op de beste actieradius in combinatie met een snelle laadtijd. De lithium-ion-accu’s zijn in slechts 5 minuten al voldoende opgeladen voor 50km bereik! De auto wordt standaard geleverd met een 85 kW-snellader.

Rijmodi en specificaties

De New 500 beschikt over drie rijmodi: Normal, Range en Sherpa. Bij de Sherpa-modus wordt de accucapaciteit bespaard om te zorgen dat de bestemming wordt bereikt. De Normal-modus benaderd zoveel mogelijk de rij-eigenschappen van een brandstofauto. De Range-modus activeert een functie waardoor je kunt rijden met één pedaal, waardoor de accu wordt opgeladen tijdens gas-los. Belangrijke specs:

  • Accucapaciteit: 87 kW
  • Actieradius: 320km (WLTP)
  • Topsnelheid: 150 km/h (begrensd)
  • 0-100 km/h: 9 seconden
  • 0-50 km/h: 3,1 seconden

fiat 500 elektrisch naast laadpaal fiat 500e koplamp fiat 500 elektrisch dashboard

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste rijden met de volledig elektrische Fiat New 500? Meld je dan alvast aan voor een proefrit aan via het formulier hieronder.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeFiatNieuwsDe volledig elektrische Fiat 500 komt eraan ⚡