8.9
HomeFiatNieuwsExclusieve preview Fiat 500e 20-24 oktober

Exclusieve preview Fiat 500e 20-24 oktober 31 augustus 2020

De gloednieuwe elektrische Fiat 500e wordt op 20 oktober feestelijk onthuld bij AutoWinkel Waddinxveen tijdens een VIP Experience. Tijdens deze avond wordt je bijgepraat over elektrisch rijden onder het genot van een hapje en een drankje. Vanwege Corona is er beperkt plek, dus meld je vast aan om deze unieke preview niet te missen! Kun je er niet bij zijn? Meld je dan aan voor een ander bezoekmoment tussen dinsdag 20 en zaterdag 24 oktober. Onze verkoopmedewerkers vertellen je graag alles over de Fiat 500e en elektrisch rijden.

Meld mij aan

Highlights

De Fiat 500e is de eerste volledig elektrische auto van Fiat en komt beschikbaar als cabrio en hatchback met panoramisch schuifdak. Bij het ontwerpen van de Elektrische Fiat 500 is gefocust op de beste actieradius in combinatie met een snelle laadtijd. De lithium-ion-accu’s zijn in slechts 5 minuten al voldoende opgeladen voor 50km bereik! De auto wordt standaard geleverd met een 85 kW-snellader.

Programma VIP Experience 20 oktober

Tijdens de VIP Experience wordt de Fiat 500e officieel onthuld en zal er een presentatie zijn over elektrisch rijden. Onze gastspreker is volledig thuis in elektrisch rijden en duurzame mobiliteit. Uiteraard wordt dit event volgens de RIVM regels georganiseerd. Er zijn slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in onze showroom. Laat ons daarom snel weten als je erbij wilt zijn, reserveer direct je plek!

Waar ga je over horen?

  • Waarom en wat is de rEVolution in de automobielwereld?
  • Ontrafeling van de mythes en feiten rond elektrisch rijden
  • Antwoord op al uw vragen rond elektrisch rijden
  • Ontdekkingstocht langs de voordelen van elektrisch rijden
  • En natuurlijk de exclusieve sneak-preview van de nieuwe volledig elektrische Fiat 500e!

Programma
19.30 uur: ontvangst met koffie & wat lekkers
20.00 uur: informatieve en inspirerende presentatie over elektrisch rijden
21.00 uur: gelegenheid tot het stellen beschikbaar van persoonlijke vragen, hapje & drankje
22.00 uur: Wel thuis!

Data en locatie

De VIP Experience vindt plaats op dinsdagavond 20 oktober. Kun je hier niet bij zijn? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor een ander moment in de week van dinsdag 20 oktober t/m zaterdag 24 oktober. Maar ook daarvoor geldt dat we een maximum aantal mensen in onze showroom kunnen toelaten.

Locatie
AutoWinkel Waddinxveen
Coenecoop 143
Waddinxveen

Meld je direct aan

Vanwege Corona en de bijbehorende maatregelen is er beperkt plaats in onze showroom. Wil je deze VIP Experience of een bezoek op een ander moment niet missen? Meld je dan alvast aan voor de  via onderstaand formulier!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeFiatNieuwsExclusieve preview Fiat 500e 20-24 oktober