9
HomeFiatNieuwsFiat 500 Collezione nu te bestellen

Fiat 500 Collezione nu te bestellen 5 juni 2018

In maart 2018 werd de Fiat 500 Collezione gepresenteerd op de Autosalon van Genève en deze is nu bij ons te bestellen. De 500 Collezione is gemaakt voor de spotlights: vormen en kleuren vermengen zich tot een geraffineerde combinatie van stijl en karakter waarmee hij overal de aandacht opeist. De Fiat 500 Collezione is verkrijgbaar vanaf € 16.645 of € 234 per maand (private lease).

Fiat 500 Collezione sierelementen

Verchroomde buitenspiegelkappen, portiergrepen en sierstrips op de motorkap en bupers geven de 500 Collezione een chique uitstraling. Andere bijzondere details zijn de grijs-wit-grijze striping over de taillelijn bij de cabrioversie, de 16-inch geslepen lichtmetalen velgen met zwartgelakte binnenoppervlakken en de speciale Collezione-badge op de achterklep.

Trendy kleurencombinaties

Stijl is onlosmakelijk verbonden met kleur. Daarom is de Fiat 500 Collezione verkrijgbaar in een drietal speciale lakkleuren en tweetal bicolore-combinaties die hem een tijdloze allure geven: Bianco Gelato met Grigio Lunare (wit met grijs) Bianco Gelato met Verde Lattementa (wit met mintgroen) Bianco Gelato (wit) Blu Dipinto di Blu (blauw) Ivoor (in afwachting tot commerciële benaming van Tiziana)

Ook verkrijgbaar als cabrio

De Fiat 500 Collezione is verkrijgbaar als cabrio met linnen dak, die perfect past bij alle aangeboden lakkleuren. Het dak is in een handomdraai te openen om maximaal van de zon en buitenlucht te genieten.

Zie hieronder de afbeeldingen van het model:

fiat 500 collezione achterkant

fiat 500 collezione zijkantfiat 500 collezione achterlicht

HomeFiatNieuwsFiat 500 Collezione nu te bestellen