9
HomeFiatNieuwsNieuwe Fiat 500X nu in de showroom

Nieuwe Fiat 500X nu in de showroom 22 januari 2019

De nieuwe Fiat 500X is vanaf nu te bezichtigen in onze showrooms! Deze crossover is verkrijgbaar in de uitvoeringen 500X Urban en 500X City Cross. We kunnen er veel over vertellen, maar wat is er mooier dan het te laten zien in onderstaande video. De nieuwe Fiat 500X is verkrijgbaar vanaf € 25.395,-.

Opgefrist design

De nieuwe Fiat 500X beschikt over vernieuwde LED-koplampen, LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. Verder is hij voorzien van diverse interieur- en exterieurdetails gebaseerd op de laatste trends. Verover de stad in stijl met de 500X Urban.

Vernieuwd motorenaanbod

Het motorenaanbod van de 500X is volledig vernieuwd: de nieuwe turbomotoren met directe benzine-inspuiting zijn licht en compact, waardoor ze niet alleen garant staan voor een vlotte acceleratie, maar ook uiterst spaarzaam met brandstof omgaan. Wist je dat het brandstofverbruik tot 20 procent lager ligt? Toch blijven de prestaties van de motor perfect. Draag bij aan een duurzame toekomst met deze moderne efficiente motoren.

Altijd verbonden

Apps, vrienden en muziek: met de nieuwe 500X blijf je altijd connected. Alle versies zijn standaard uitgerust met een Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-kleurentouchscreen, Apple CarPlay en ondersteuning van Android Auto™. Door de spraakbediening en knoppen op het stuur ga je veilig op weg.

Slimme techniek

De wereld verandert in hoog tempo en het verkeer ook. De nieuwe 500X biedt daarom de allernieuwste voorzieningen op het gebied van actieve veiligheid. Zo zijn alle versies standaard uitgerust met Lane Assist (actieve rijbaanbewaking) en Intelligent Speed control (intelligente snelheidsbegrenzing) met Traffic Sign Recognition. Dit laatste systeem is in staat verkeers- en matrixborden met de maximumsnelheid te herkennen, waarbij je met een druk op de knop de rijsnelheid aan de plaatselijke limiet kunt aanpassen.

De SUV van de toekomst

De nieuwe 500X is standaard voorzien van LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. Met de nieuw ontworpen voor- en achterbumper wordt het stoere karakter van de 500X versterkt en het vernieuwde interieur zorgt voor nog meer elegantie en comfort. De nieuwe 500X is vlotter, stijlvoller en eigenzinniger dan ooit.

 

Prijs nieuwe Fiat 500X

De nieuwe Fiat 500X is verkrijgbaar vanaf € 25.395,- Maak een proefrit en beleef de auto zelf, of neem direct contact op met een van onze vestigingen.

Vraag proefrit aan
HomeFiatNieuwsNieuwe Fiat 500X nu in de showroom