8.9
HomeFiatFiat occasions

Fiat occasions

Officieel Fiat occasion dealer

Op zoek naar een Fiat occasion? Als officieel Fiat dealer hebben wij een ruime voorraad occasions. Onze specialisten kennen het merk als geen ander en helpen je graag bij je keuze.

Bekijk Fiat occasions

Specialistische kennis van tweedehands Fiat’s

Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen je graag op weg. Je bent van harte welke om in een van onze Fiat occasions te komen proefrijden bij een van onze vestigingen in Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Onderhoud en reparatie

We hebben gecertificeerde Fiat monteurs in dienst die je auto als geen ander kennen. Daarnaast beschikken over een eigen schadebedrijf, SchadeNet Van Vliet, zodat je ook voor schades aan je Fiat bij ons terecht kunt. Plan direct een afspraak of taxatie in via 0182 – 205 025.

Occasion afleverpakketten

Onze Fiat occasions worden standaard afgeleverd met 12 maanden APK, 6 maanden garantie, 14 dagen omruilgarantie en 12 maanden mobiliteitshulp. Voor meer zekerheid kun je kiezen voor het AutoExpert of Selected4U afleverpakket. Bekijk onze afleverpakketten hier.

 

Klantbeoordelingen

” Bij Autowinkel heb ik een gebruikte Fiat Panda aangeschaft. De vraagprijs was goed waardoor ik van Veenendaal naar Woerden ben gereisd. De verkoper (H) gaf een vertrouwde en vakbekwame indruk. Met hem heb ik, voor mijn gevoel, een goede deal kunnen maken. Ook met Fiat zit het goed. M’n oude Panda blijft in de familie waardoor er nu 4 Fiats in het gezin zijn. Ik kan Autowinkel bij iedereen aanbevelen! en O ja, de Italiaanse koffie was erg lekker, ook het presentje dat ik meekreeg!”

Wim

 

 

Over AutoWinkel

AutoWinkel is officieel Fiat dealer van Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden. Bij Autowinkel ben je voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK en reparatie. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In 2006 zijn wij gestart als Fiat dealer en in 2010 zijn we officieel Alfa Romeo dealer geworden. In 2016 kwamen daar ook de merken Jeep en Abarth bij.

Bekijk onze vestigingen

HomeFiatFiat occasions