8.9
HomeFiatFiat occasions

Fiat occasions

Officieel Fiat occasion dealer

Op zoek naar een Fiat occasion? Als officieel Fiat dealer hebben wij een ruime voorraad occasions. Onze specialisten kennen het merk als geen ander en helpen je graag bij je keuze.

Bekijk Fiat occasions
 

Specialistische kennis van tweedehands Fiat’s

Onze verkoopadviseurs kennen alle modellen en uitvoeringen als geen ander en helpen je graag op weg. Je bent van harte welke om in een van onze Fiat occasions te komen proefrijden bij een van onze vestigingen in Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Occasion onderhoud en reparatie

We hebben gecertificeerde Fiat monteurs in dienst die je auto als geen ander kennen. Daarnaast beschikken over een eigen schadebedrijf, SchadeNet Van Vliet, zodat je ook voor schades aan je Fiat bij ons terecht kunt. Plan direct een afspraak of taxatie in via 0182 – 205 025.

Basis Fiat occasion afleverpakket

Al onze Fiat occasionprijzen zijn inclusief ons basis afleverpakket. Dit bevat:
✔ Reiniging in- en exterieur
✔ 12 maanden APK
✔ Occasionkeuring
✔ Tenaamstelling kenteken
✔ Vrijwaren huidige auto
✔ NAP-check
✔ Halve tank brandstof

Autoexpert afleverpakket

Je hebt bij ons ook de keuze uit een AutoExpert afleverpakket. De meerprijs hiervoor bedraagt € 695,- en dit pakket bevat:
✔ Fabrieksgarantie / 6 maanden BOVAG garantie
✔ Reinigen en poetsen
✔ 12 maanden APK
✔ Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
✔ Tenaamstelling kenteken
✔ Volle tank brandstof
✔ Servicepluspas met 12 maanden mobiliteitsgarantie in Europa (ANWB 24/7)

 

Klantbeoordelingen

” Bij Autowinkel heb ik een gebruikte Fiat Panda aangeschaft. De vraagprijs was goed waardoor ik van Veenendaal naar Woerden ben gereisd. De verkoper (H) gaf een vertrouwde en vakbekwame indruk. Met hem heb ik, voor mijn gevoel, een goede deal kunnen maken. Ook met Fiat zit het goed. M’n oude Panda blijft in de familie waardoor er nu 4 Fiats in het gezin zijn. Ik kan Autowinkel bij iedereen aanbevelen! en O ja, de Italiaanse koffie was erg lekker, ook het presentje dat ik meekreeg!”

Wim

 

 

Over AutoWinkel

AutoWinkel is officieel Fiat dealer van Waddinxveen / Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden. Bij Autowinkel ben je voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, APK en reparatie. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In 2006 zijn wij gestart als Fiat dealer en in 2010 zijn we officieel Alfa Romeo dealer geworden. In 2016 kwamen daar ook de merken Jeep en Abarth bij.

Bekijk onze vestigingen
 
 

HomeFiatFiat occasions